Brutális jelenetekkel búcsúzik a Barátok közt sorozattól Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán

Berényi Miklós sorozat Szőke Zoltán Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga kívánta, hogy kiírják a sorozatból, a forgatókönyvírók pedig gondoskodtak róla, hogy ne teljenek eseménytelenül az utolsó napjai a stábban. Kegyetlen búcsút álmodtak a színésznek.

Szőke Zoltán maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, a forgatókönyvírók pedig kegyetlen búcsúval kívánják lezárni a Barátok közt sorozatban eltöltött 20 évét.

A színész azért szerette volna élete ezen szakaszát lezárni, mert a magánélete már nem volt összeegyeztethető a Berényi Miklós karakteréhez rendelt aljas és gonosz húzásokkal. Bár a színész sokáig próbált hatni a készítőkre, hogy Miki változzon meg, legyen jobb ember, ezt a sorozat íve és a szereplő korábbi élete nem tette volna hitelessé.

20 év alatt Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán rengeteget változott Forrás: Facebook/Barátok közt,RTLKlub

Brutális búcsú

A forgatókönyvírók úgy döntöttek, egy ilyen régi és meghatározó szereplő „méltó véget” érdemel, éppen ezért a nyári forgatási szünet előtt a Barátok közt történetének legbrutálisabb jeleneteit rögzítették. Berényi Miklós leköszönéséről csupán annyit lehet tudni, hogy nagy szerepe lesz benne Szonjának, akit Bátyai Éva alakít.

Berényi Miklósnak nincs tovább Forrás: RTL Klub

Bátyai Éva azt is elárulta, nem érte a stábot váratlanul Szőke Zoltán bejelentése, jó ideje lehetett érezni rajta, hogy szeretne szabadulni Mikitől. Miután véglegesítették a karakter kiírását, a színész hangulata ingadozóvá vált, hiszen teljesült a vágya, de 20 év nagyon hosszú idő, így a lezárás sem volt könnyű számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.