Liptai Claudia elárulta, az erős férfiakat szereti

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
párkacsolat férfi Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia hamarosan új műsorral rukkol elő, amelyben hat férfi mellett kell majd érvényesülnie.

Bochkor Gáborral, Czutor Zoltánnal, Garami Gáborral, Hajós Andrással, Nagy Ervinnel és Szabó-Kimmel Tamással együtt lesz látható a képernyőn Liptai Claudia, akinek bár hat férfi mellett egyedüli nőként kell helytállnia, úgy hiszi, a kezében fogja tudni tartani a gyeplőt.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia - Instagram

„Praktikusan megoldom, hogy szóhoz jusson mindenki, mert szerintem a férfiak sokkal hosszabban mesélnek egy adott témáról, mint a nők. Minden ilyen helyzetben a bölcsességemet, határozottságomat és a humoromat használom, az gyakorlatilag az összes nehéz helyzeten átsegít” – mesélte a Borsnak Clau, aki elárulta, hogy bár vezető egyéniség, a magánéletben szívesen átadja a gyeplőt a férfiaknak.

„Az igazi férfi irányít, és ebben az esetben nagyon szívesen bele is simulok az oltalmazott szerepkörbe. Ehhez azonban igazi férfi kell.”

10 óra forgatás után kapta le férje Liptai Claudiát: „Vállalható kép rólam”


Liptai Claudia 10 óra munka után egy vicces fotóval zárta a napot.

Sebestyén Balázs elárulta: nem baráti a viszony közte és két rádiós kollégája, Feri és Jani közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-sebestyen-balazs-elarulta-nem-barati-a-viszony-kozte-es-ket-radios-kollegaja-feri-es-jani-kozott.htmlMinden reggel együtt ébreszti az ország jórészét Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Ki gondolná, hogy a jól működő hármas a magánéletben nincs jóban?TV + Sztárok--Shane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője. TV + Sztárok--Gyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--Egy medence partján villantotta meg tökéletes testét Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-egy-medence-partjan-villantotta-meg-tokeletes-testet-szandi.htmlSzandi minden pillanatot kihasznál a nyárból: most épp a medence partján borozik. TV + SztárokOrigoA Bezár a bazár! forgatásán támadta meg Majka Tilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-a-bezar-a-bazar-forgatasan-tamadta-meg-majka-tillat.htmlA Bezár a bazár! című műsorban Majka és Tilla nem veszik magukat túl komolyan, és szeretik egymást megviccelni, talán épp ezért is alkotnak remek párost. Az egyik adás felvételekor azonban Majka rátámadt kollegájára, de a kamera tovább forgott. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kockahasat villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-csobot-adel-kockahasat-villantottfoto.htmlCsobot Adél elképesztően szexi bikiniben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.