gyógyítás Bódi Sylvi tanulás orvoslás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a nyugati és keleti orvoslást ötvöző tudományban mélyült el, ezzel magán és másokon is tud segíteni. 

Bódi Sylvi élete gyökeresen megváltozott azóta, hogy 17 évvel ezelőtt playmate-nek választották. Azóta egy sokkal természetközelibb életet él, és sokkal kiegyensúlyozottabb. Most pedig a keleti és a nyugati orvoslást ötvöző tudományban mélyedt el, mert számára fontos az egészség, ezzel pedig magán és másokon is tud segíteni.

Bódi Sylvi gyógyítást tanul Forrás: Instagram/sylvibodi

"Online képzés keretében tanulok. Egyetemi tanárok, orvosok, professzorok tanítanak" - mondta Sylvi. Ugyan a képzés nem jogosítja fel a gyógyításra, de szeretné másokkal is megosztani majd a megszerzett tudását. "Fontos számomra, hogy még egészségesebben éljek, segíthessek a családomnak, a környezetemnek is ebben. Mindazt a tudást, amira itt szert teszek, tervezem megosztani a közösségi oldalaimon is" - mondta a Hot! Magazinnak Sylvi.

Bódi Sylvi viccesen beszólt Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-bodi-sylvi-viccesen-beszolt-hosszu-katinkanak.htmlHosszú Katinkának Instagramon szúrt oda Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoHázassági válsága során Jolly rájött, kevés igaz barátja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hazassagi-valsaga-soran-jolly-rajott-keves-igaz-baratja-van.htmlJollyt és Suzyt házasságuk válsága ébresztette rá egy fontos dologra. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exének, Rubos Friderikának új szerelme van: össze is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-pinter-tibor-exenek-rubos-friderikanak-uj-szerelme-van-ossze-is-koltoztek.htmlPintér Tibor exének az életébe is megérkezett a boldogság: új párkapcsolata van. TV + Sztárok--Sztárban sztár leszek: Bereczki Zoli könnyes szemmel üzent a műsorból szerelménekhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-sztarban-sztar-leszek-bereczki-zoli-konnyes-szemmel-uzent-a-musorbol-szerelmenek.htmlElindult a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor, ami alaposan megdolgoztatta a műsor zsűritagjait. Hol kiborultak, hol hahotázva röhögtek, hol pedig könnyes szemüket törölteggék. Utóbbinál Bereczki Zoli sms-t is küldött kedvesének.TV + Sztárok--Vajna Timi feljelentést tesz: álhíreket terjesztettek róla L.L Junior kisfiának halálát felhasználvahttp://www.life.hu/sztarok/20190902-vajna-timi-feljelentest-tesz-alhireket-terjesztettek-rola-ll-junior-kisfianak-halalat-felhasznalva.htmlVajna Timit egy csúnya álhírbe keverték bele L.L. Juniors kisfiának szörnyű halálával kapcsolatban. Timi feljeletést tesz.TV + SztárokOrigoSzörnyű balesetben elhunyt L.L. Junior 3 éves kisfia: megszólaltak a szemtanúkhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-szornyu-balesetben-elhunyt-ll-junior-3-eves-kisfiamegszolaltak-a-szemtanuk.htmlAugusztus 31-én koraeste egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát. A helyszínre siető mentők már nem tudták megmenteni a kicsi életét. Az édesanya összeomlott, szemtanúk mesélték el, mit láttak a tragédiát követően. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.