Így néz ki L.L. Junior kisfiának sírhelye

Forrás: Life.hu -
sírhely virág kisfia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior hétvégén elhunyt kisfiát a család és a barátok kísérték utolsó útjára. Sírjára csak fehér virágok kerültek. 

Fehér ruhában kísérték L.L. Junior kisfiát az utolsó útjára, ugyanis a család erre kérte a megjelenőket. A 3 évesen elhunyt Dávidka temetését pénteken, déli 12 órától tartották a Fiumei úti temetőben. Rengeteg sztár rótta le kegyeletét, a fájdalomtól zokogó édesanyát L.L. Junior vigasztalta.

Mága Zoltán hegedűszóval búcsúzott a kisfiútól, akinek fehér koporsóját hintó vitte a sírhelyhez, amit szinte kizárólag fehér virágokkal borítottak be.

Így néz ki L.L. Junior kisfiának sírhelye Forrás: Life.hu
Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190906-eltemettek-l-l-junior-kisfiat-davidkat.htmlPéntek délben eltemették L. L. Junior halálra gázolt kisfiát, Dávidkát. TV + SztárokOrigoElájult L. L. Junior édesanyja unokájának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-elajult-l-l-junior-edesanyja-unokajanak-temetesen.htmlEltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A szertartás nagyon megviselte a családot, a rapper édesanyja el is ájult. TV + SztárokOrigoEzek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-hiressegek-l-l-junior-kisfianak-temetesen.htmlTöbb híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. TV + SztárokOrigoJunior vigasztalta a temetésen a zokogó Csillát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-junior-vigasztalta-a-temetesen-a-zokogo-csillat.htmlUtolsó útjára kisérték ma délben L. L. Junior és Hopp Csilla kisebb fiát, Dávidkát a Fiumei úti temetőbe. Korábban arról is lehetett olvasni, hogy attól tartottak az egykori pár szóváltásba keveredik, majd arról szóltak a hírek, hogy egyelőre fegyverszünetet kötnek, és méltó módon eltemetik a kisfiút. TV + Sztárok--Sötét napszemüveggel takarja arcát kisfia temetésén a gyászoló Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-sotet-napszemuveggel-takarja-arcat-kisfia-temetesen-a-gyaszolo-hopp-csilla.htmlElkezdődött L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidkának a temetése. A gyászoló szülők megtörve érkeztek, az édesanya zokogva, sötét napszemüveggel takarta arcát. TV + SztárokOrigoIsmerősök és barátok kaptak meghívót L. L. Junior kisfiának nyilvános temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ismerosok-es-baratok-kaptak-meghivot-l-l-junior-kisfianak-nyilvanos-temetesere.htmlAhogy megírtuk, pénteken délben temetik L. L. Junior kisfiát. A gyászoló család úgy döntött, a szertartás nyilvános lesz, amelyre meghívót is készítettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.