Ezek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésén

Forrás: Life.hu -
L. L. Junior hírességek temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. 

Déli 12 órakor tartották L. L. Junior tragikus körülmények között elhunyt kisfiának, Dávidkának a temetését a Fiumei úti temetőben pénteken. A szertartáson a fehérbe öltözött rokonokon és barátokon kívül több híresség is megjelent, hogy lerója kegyeletét.

Zámbó Árpy

Zámbó Árpy is megjelent a szertartáson Forrás: Life.hu

Fásy Ádám

Fásy Ádám is fehérbe öltözött Forrás: Life.hu

A Gáspár család

Gáspár Evelin és édesapja, Győző Forrás: Life.hu

Pintér Tibor

Pintér Tibor kedesével, Jeniferrel Forrás: Life.hu

Körtvélyessy Zsolt

L. L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt Forrás: Life.hu

Opitz Barbara

Opitz Barbara is megjelent a szertartáson Forrás: Life.hu


Mága Zoltán

Mága Zoltán hegedült Forrás: Life.hu

Emilio

Emilio és családja Forrás: Life.hu

Válásáról vallott Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-valasarol-vallott-marot-viki.htmlMarót Viki elárulta, nagyon megszenvedte két évvel ezelőtti válását és ma is egyedül neveli gyermekét, Ádámot. TV + SztárokOrigoHónaljszőrt villantott a Sztárban sztár leszek! versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-honaljszort-villantott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoje.htmlA Freddie Mercuryvá átalakuló versenyző a hitelesség kedvéért még a hónaljszőrét is megnövesztette a Sztárban sztár leszek! című műsorra. TV + SztárokOrigoMár a pénzügyekről tárgyal a válni készülő Fecsó és Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-mar-a-penzugyekrol-targyal-a-valni-keszulo-fecso-es-vasvari-vivien.htmlNincs visszaút: tényleg elválik egymástól Fecsó és Vasvári Vivien. TV + SztárokOrigoSötét napszemüveggel takarja arcát kisfia temetésén a gyászoló Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-sotet-napszemuveggel-takarja-arcat-kisfia-temetesen-a-gyaszolo-hopp-csilla.htmlElkezdődött L. L. Junior és Hopp Csilla kisfiának, Dávidkának a temetése. A gyászoló szülők megtörve érkeztek, az édesanya zokogva, sötét napszemüveggel takarta arcát. TV + SztárokOrigoIsmerősök és barátok kaptak meghívót L. L. Junior kisfiának nyilvános temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ismerosok-es-baratok-kaptak-meghivot-l-l-junior-kisfianak-nyilvanos-temetesere.htmlAhogy megírtuk, pénteken délben temetik L. L. Junior kisfiát. A gyászoló család úgy döntött, a szertartás nyilvános lesz, amelyre meghívót is készítettek. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián így viseli az edzéshiánythttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-igy-viseli-az-edzeshianyt.htmlAz Ázsia Expressz kétség kívül legnagyobb fizikumú versenyzője, az Exatlont is megjárt testépítő, Bereczki Krisztián. A Life.hu-nak mesélt, hogy érzi magát a realityben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.