Gyönyörű gyűrűvel jegyezték el Fresh Andit

eljegyzés Fresh Andi Villányi Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja jegyezte el párja Villányi Andit: mindketten nagyon boldogok. 

A Fresh énekesnője meg is mutatta a gyönyörű ékszert már akkor, most pedig az Instastoryjában közelebbről is.

„Egy nagyon helyes kisvárosban voltunk vacsorázni. Miután elmúlt éjfél, tizenharmadika lett, az évfordulónk napja, azt kérte, hogy üljek le a padra. Letérdelt elém, és megkérdezte: Villányi Andrea, hozzám jössz feleségül?" – mondta el akkoriban a Borsnak az énekesnő.

Szakember segítségével lendült túl nehéz időszakán Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-szakember-segitsegevel-lendult-tul-nehez-idoszakan-jaksity-kata-musorvezeto.html22 év házasság után vált el egymástól Jaksity Kata és férje. A műsorvezető nem tagadja, megviselték a 2 éve történtek, olyannyira, hogy szakember segítségét is igénybe vette. TV + SztárokOrigoMár most nagyon várja a Halloweent Erdélyi Mónika és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20190914-mar-most-nagyon-varja-halloweent-erdelyi-monika-es-lanya.htmlA Halloween Magyarországon megosztó ünnep: vannak, akik imádják, mások szerint nem része a mi kultúránknak. Nos, Erdélyi Mónika és lánya, Molli az előbbiek közé tartoznak. TV + SztárokOrigoSmaltig Dalma nélkül forog majd a Luxusfeleségek következő évadahttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-nelkul-forog-majd-luxusfelesegek-kovetkezo-evada.htmlMég mindig nem tudni, mikor folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, de az már biztos, hogy Smaltig Dalma nem lesz benne. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút ad a Tények Plusznak LL Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-exkluziv-interjut-ad-a-tenyek-plusznak-l-l-junior.htmlSzívszorító képsprokat láthatnak a Tények Plusz kedd esti nézői. L.L. Junior exkluzív interjúban mondja el, mi lesz nagyobb fiával Lacikával és hogy vannak most exével, Csillával. TV + SztárokOrigoLiu Shaoang: "Ezeket a napokat nehezen élem meg"http://www.life.hu/sztarok/20190907-liu-shaoang-ado-ezeket-a-napokat-nehezen-elem-meg-azsia-expressz.htmlA rövidpályás-gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu Shaoang Ádó testvérével érkezett az Ázsia Expressz realitybe. A Life.hu-nak elmondta, szerinte bátyjával miként változott a kapcsolata, valamint mik azok a legfontosabb dolgok, amik hiányoznak neki otthonról.TV + SztárokOrigoEbben a hófehér koporsóban temetik el Junior fiát, Dávidkát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ebben-a-hofeher-koporsoban-temetik-el-junior-fiat-davidkat.htmlNéhány perc múlva kezdődik L. L. Junior kisfiának gyászszertartása. A zongorista ezekben a percekben is játszik, és a kis Dávid koporsóját is kihozták már. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.