Caramel és felesége, Szilvi újra boldog: kislányuk, Szofi egyre jobban van

Fotó: Polyák Attila/Origo -
leukémia Szilágyi Szilvia Molnár Ferenc Caramel nyaralás gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság Caramel családjában: a kis Szofi meggyógyult és immár egy közös nyaralásra is el tudtak utazni a tengerhez.

Caramel és felesége, Szilvi túlvannak életük legnehezebb időszakán. Kislányuk meggyógyult a leukémiából és végre újra jól érzi magát. Immár óvodába is járhat, nemrég egy közös családi nyaralásra is elmentek a tengerhez és megünnepelhették Szofi ötödik születésnapját.

Egész nap strandoltunk Szofival. Az utazás előtt mindennap arról beszélt, hogy mikor láthatja a tengert, mert már nagyon várta. Amikor messziről meglátta a kocsiból, sikongatott. (...) Kicsit eltúloztuk a születésnapját. Elég amerikai stílusúra sikerült, de nagyon élveztük. Most minden olyan jól sikerül körülöttünk. Hatalmas harmónia és boldogság van az életünkben. Most az lett a mottónk, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ez járja át minden napunkat. Hálásak vagyunk mindenért, boldogok vagyunk!" - árulta el aBlikknek.

Caramel és Szilágyi Szilvi Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.