Aurelio és Dominika újra összejöttek

Dominika Aurelio szerelem pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. 

Aurelio emberrablási pere zajlik, ami nagyon megviseli a reality-sztárt, így nagy szüksége volt egy kis boldogságra, amit meg is kapott. Úgy tűnik, szerelmével, Dominikával kibékültek. A pár legutóbb augusztus elején szakított egymással, akkor Dominika úgy gondolta, nem lesz a szerelmi történetüknek folytatása, ám nem lett igaza. Aurelio legfrissebb Instagram-posztja szerint legalábbis - melyet a Blikk szúrt ki - újra összejöttek. "Voltunk Boltban. #loveislove" - írta Aurelio fotójukhoz.

Terry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--Voksán Virág szülés utáni depressziójáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-voksan-virag-szules-utani-depressziojarol-vallottvideo.htmlEgy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-berki-krisztian-kezdetben-nem-jott-ki-anyosaval.htmlMazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca keményen beolvasott Gáspár Evelinnek - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-azsia-expressz-2janicsak-veca-kemenyen-beolvasott-gaspar-evelinnek-video.htmlAz Ázsia Expressz második évadában egyre jobban forronganak az indulatok. Gáspár Evelinék csúnyán összekaptak Horváth Grétáékkal és Janicsák Vecáékkal. Az énekesnő alaposan be is olvasott neki.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa nagyon csúnyán üvöltött indiai segítőjével - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-azsia-expressz-2demcsak-zsuzsa-nagyon-csunyan-uvoltott-indiai-segitojevel-video.htmlDemcsák Zsuzsa egyre többször veti el a sulykot az Ázsia Expresszben. Ezúttal indiai segítőjével beszélt csúnyán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.