Berki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósával

Forrás: Sláger TV -
anyós Berki Mazsi viszony Berki Krisztián
Mazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.

A botrányhős celeb eleinte nem nyerte el Mazsi szüleinek tetszését, féltették lányukat, aki egy házasságból lépett ki Berki kedvéért.

berki krisztián mazsi ciprus Forrás: Sláger TV

„Mazsi anyukája eleinte nehezményezte, hogy udvarlok a lányának. Mára azonban teljesen más a helyzet, kiváló a viszonyunk. Kaptam egy családot Mazsi által és ezt nagyon jó megélni. Ugyanakkor nagyon szomorú, hogy az én családom nem feltétlenül így áll a jelenlegi családomhoz" - mesélte Krisztián az Überkirály című reality műsorban.

„Krisztián nem egy idilli családban nőtt fel. Eleinte furcsa volt neki, hogy én nap, mint nap beszélek a szüleimmel. Mostanra azonban teljesen megváltozott a helyzet. Ugyanúgy beszél velük naponta, mint én. Befogadta őt a családom, fiukként szeretik Krisztiánt" - tette hozzá Mazsi.

Ázsia Expressz 2: Janicsák Veca keményen beolvasott Gáspár Evelinnek - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-azsia-expressz-2janicsak-veca-kemenyen-beolvasott-gaspar-evelinnek-video.htmlAz Ázsia Expressz második évadában egyre jobban forronganak az indulatok. Gáspár Evelinék csúnyán összekaptak Horváth Grétáékkal és Janicsák Vecáékkal. Az énekesnő alaposan be is olvasott neki.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle.TV + Sztárok--Beyonce kislánya, Blue Ivy csodásan énekel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-beyonce-kislanya-blue-ivy-csodasan-enekel-video.htmlBeyonce legújabb dokumentumfilmjében az is kiderül, mennyire tehetséges legidősebb kislánya, Blue Ivy.TV + Sztárok--Kendall Jenner hajszínt váltott: szőke letthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-kendall-jenner-hajszint-valtott-szoke-lett.htmlKendall Jenner megvált sötét hajfürtjeitől, kiszőkült.TV + Sztárok--Epres Panni megmutatta testvérét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-epres-panni-megmutatta-testveret.htmlEpres Panni megmutatta testvérét, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Így jutott előnyhöz Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-jutott-elonyhoz-demcsak-zsuzsa-es-kandasz-andrea-az-azsia-expresszben.htmlKülönös cselhez folyamodott a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andrea páros az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.