Máté Dominika Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nincs visszaút Dominika és Aurelio számára. Végleg szakítottak.

Nem lát esélyt a békülésre Dominika. A fiatal lány erről az Instagram-oldalán vallott. Ugyan nem ez az első, hogy ő és Aurelio szakítanak, de úgy tűnik, hogy most végleg elválnak útjaik.

Vége a szerelemnek Forrás: TV2

Dominikát egyik követője kérdezte a kapcsolatukról, így derült ki, hogy nem jönnek össze újra. „Sokszor megpróbáltuk, nem működött. Ennyi" – írta.

Végleg szakított Aurelio és Dominika Forrás: Instagram/Máté Dominika
Heroinista múltjáról vallott Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heroinista-multjarol-vallott-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző elárulta, néha még eszébe jut heroinista múltja. TV + SztárokOrigoHeidi Klum nem szégyenlős: topless napozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heidi-klum-topless-napozott-megmutatta-pucer-melleit.htmlHeidi Klum és férje a 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz másodszor is kimondták a boldogító igent, méghozzá Capri szigetén. A párocska azóta is ott nyaralgat a legnagyobb boldogságban, de jóval kevesebb ruhában. TV + Sztárok--Meglepő fordulat: Andy barátja lehet Vajna Timi új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vajna-timi-uj-parja-andy-vajna-baratja-lehet-allitja-egy-josno.htmlVajna Timi, akit férje halála olyannyira megviselt, hogy nem is akart nélküle tovább élni, idővel új fejezetet nyithat az életében. Egy jósnő szerint Andy baráti körében találja majd meg új társát, méghozzá Amerikában. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nagy lépésre szánta rá magát: új taggal bővül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-koholak-alexa-orokbefogadott-egy-menhelyi-kutyat.htmlKoholák Alexa közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család. TV + SztárokOrigoPikáns fotót posztolt Voksán Virág, régen láttunk tőle hasonlóthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-pikans-fotot-posztolt-voksan-virag-kitette-a-kebleit.htmlGyermeke születése óta kevesebb a kihívó, pikáns kép Voksán Virág közösségi oldalán, most viszont meglepte követőit egy fehérneműs fotóval. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger tartja a lelket Vajna Timiben http://www.life.hu/sztarok/20190807-arnold-schwarzenegger-tartja-vajna-timiben-a-lelket.htmlVajna Timitől sok régi barát elfordult Andy Vajna halálát követően. Az özvegy azonban nincs egyedül, hiszen családja, és Andy egyik legjobb hollywoodi barátja tartja benne a lelket TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.