Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulására

Forrás: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
közlemény TV2 kiborulás Szecsődi Kari Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására.

Szecsődi Kari a közösségi oldalán nehezményezte, hogy hiába indult el a Sztárban sztár leszek! című műsorban, produkcióját - egyelőre - nem adták le a tévében. A Blikk most megkereste a TV2-t az ügyben, akik közleményben reagáltak az egykori megasztáros versenyző kiborulására.

A Sztárban Sztár leszek! mesterei több száz jelentkezőt hallgattak meg a válogatók során. Ezen versenyzők bizonyos százaléka kerül csak TV képernyőre különböző szerkesztési elvek alapján. Minden szereplővel szerződésben állunk és ennek értelmében a csatorna egyikük versenyben elért eredményéről sem nyilatkozik mindaddig, amíg nem kerültek a nyilvánosság elé. Ellenkező esetben megszegnénk a megállapodásunkat és üzleti titkot sértenénk."

Szecsődi Kari Forrás: Faluhelyi Fanni/Life.hu
Michael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--Soha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigoFiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--Élő műsorban gyújtották fel Orosz Barbi kezét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elo-musorban-gyujtottak-fel-orosz-barbi-kezet-video.htmlOrosz Barbi boldogan vett részt egy tudományos kísérletben, és azt sem bánta, hogy ehhez fel kell őt gyújani. TV + SztárokOrigoVámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.