Zámbó Jimmy dalok család
Zámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan.

Zámbó Jimmy emléke előtt tisztelegnek szeptember végén a rajongók: a család egy gálát szervez, amelyen olyan hírességek vesznek majd részt, mint például Bangó Margit, Nótár Mary, Mága Zoltán és Szigeti Ferenc.

A Ripostazt írja, idén egy hatalmas meglepetéssel is készülnek a szervezők, Jimmy soha nem hallott dalait fogják lejátszani.

Idén is a Csepeli Munkásotthonban tartjuk meg, de ez a gála valami miatt még különlegesebb lesz. Néhány, eddig még soha nem hallott Jimmy dalt fogunk lejátszani a közönségnek. Ezeket még 30 éve küldte nekem a testvérem. Leült a zongora mellé és énekelt, rögzítette kazettára majd elküldte nekem. Most úgy érzem, hogy eljött a pillanat, hogy mások is hallhassák" – nyilatkozta Jimmy testvére, Marietta.

Zámbó Jimmy
Fiatalkori fotót posztolt Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-fiatalkori-fotot-posztolt-onodi-eszter.htmlÓnodi Eszter egy fiatalkori fotóval lepte meg követőit. TV + Sztárok--A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--Élő műsorban gyújtották fel Orosz Barbi kezét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elo-musorban-gyujtottak-fel-orosz-barbi-kezet-video.htmlOrosz Barbi boldogan vett részt egy tudományos kísérletben, és azt sem bánta, hogy ehhez fel kell őt gyújani. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-janicsak-veca-osszebalhezott-gaspar-evelinnel.htmlJanicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoTerry Black gyermekei Németországban maradnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-gyermekei-nemetorszagban-maradnak.htmlTerry Black halála mindenkit megrendített, de a legszörnyűbb helyzetbe két gyermeke került. Nincs ugyanis olyan rokonuk, ismerősük, aki gondoskodhatna róluk. Terry Black ügyvédje elárulta, mi lesz a gyerekek sorsa. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-berki-krisztian-kezdetben-nem-jott-ki-anyosaval.htmlMazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.