Demcsák Zsuzsa bevallotta: Ázsiában tanult meg feltétel nélkül szeretni valakit

Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram -
Demcsák Zsuzsa szeretni Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett a kétgyeres Demcsák Zsuzsa. Ázsiában tanult meg feltétel nélkül szeretni...

A forgatások eleján Demcsák Zsuzsa nem tudott alkalmazkodni az Ázsia Expresszben vele játszó párjához, illetve a többi celebpárhoz sem. Minden zavarta, mindenen kiakadt és szinte mindenkivel össze is veszett a műsor folyamán. A végére azonban valami megváltozott. Elkezdett mosolyogni, majd nyitni is a többi játékos felé.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Ázsiától kaptam, vagy inkább tanultam meg önmagam és a hibáim elfogadását.

Ott, az út során alakult ki bennem, hogy képes legyek feltétel nélkül szeretni másokat,

legyen az akár egy teljesen idegen ember. Ennek tudható be, hogy a játék mostani szakaszára már menni akartam előre, rám ragadt Andi harci kedve. Ezzel egyidőben vállalni kezdtem az érzéseimet, legyen szó bármilyen szituációról. Képes lettem a kamera előtt is megmutatni azt, amit eddig csak négy-öt ember láthatott belőlem" - vallotta be a Ripsotnak Zsuzsa.

Szörnyű időszakon megy keresztül Risztov Éva: "A szívem belül megszakad"http://www.life.hu/sztarok/20190920-szornyu-idoszakon-megy-keresztul-risztov-eva.htmlKét héten belül mindkét nagymamáját elveszítette Risztov Éva. Az egykori úszónő nagyon nehéz időszakon megy keresztül.TV + SztárokOrigoReagált Ördög Nóra a vádakra: azt állították, nem pártatlan az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-reagalt-ordog-nora-a-vadakra-azt-allitottak-nem-partatlan-az-azsia-expresszben.htmlÖrdög Nórát néhány kommentelő azzal vádolta, hogy nem pártatlan az Ázsia Expresszben: reagált. TV + Sztárok--Romantikus fotót osztott meg Vasvári Vivien: újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-romantikus-fotot-osztott-meg-vasvari-vivien-ujra-ratalalt-a-szerelem.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, hogy mivel lepték meg. Ezt a fajta kedvességet pedig nyilvánvalóan egy úriembernek köszönheti. TV + SztárokBalhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-balheba-keveredett-bardosi-sanyi-es-novenyi-norbi-a-balatonnal-tortent.htmlBárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek.TV + SztárokOrigoCsilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-csilla-davidka-sirjanal-talalkozhatott-nagyobbik-gyermekevel-lacikaval.htmlL.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. TV + Sztárok--Fiatal párjáról vallott Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-fiatal-parjarol-vallott-xantus-barbara.htmlXantus Barbara elárulta, egyelőre távkapcsolatban él fiatal párjával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.