Utcára kerülhet Vasvári Vivien? Exe állítólag a tudta nélkül mondta fel az albérleti szerződsét

Forrás: asvári Vivien-Instagram -
válás Vasvári Vivien albérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien és Fecsó válása mégsem megy zökkenőmentesen. Úgy tűnik a celebmami utcára is kerülhet.

Annak a lakóparknak az egyik lakója nyilatkozott a Blikknek, ahol Vasvári Vivien is lakott. A szomszéd szerint Fecsó felmondta egykori közös albérletük bérleti szerződését, így a szőke celebknek egy hónapon belül ki kell költöznie a házból.

Vasvári Vivien Forrás: asvári Vivien-Instagram

Vivi jelenleg külföldön tartózkodik, így kevés ideje lesz új otthon után nézni.

"Megviselt, hogy Fecsó felbontotta a szerződést. Bár őszintén szólva semmin nem vagyok meglepődve. Szomorú, hogy haragot érez irántam, és a feszültség mégis a gyereken csattan. Már a Fecsóval való megismerkedésem előtt is itt laktam, a gyerekeknek itt vannak a barátaik, szeretünk itt élni. Ez egy nagyon rossz húzás volt tőle. Velem meg sem beszélte, nem is szólt, egyszerűen csak döntött, és felbontotta a szerződést. Ez felháborító. Ráadásul ezzel most szembesülök, amikor több ezer kilométerre vagyok otthonról" - mesélte a napilapnak Vivi.

Pintér Adrienn, Ada fehérneműben kortyolja a reggeli kávéját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pinter-adrienn-ada-fehernemuben-kortyolja-a-reggeli-kavejat-foto.htmlPintér Adrienn, Ada megmutatta, milyen egy tökéletes őszi reggel.TV + SztárokGalambos Lajos a felfüggesztett büntetést is vállalná, azért, hogy ne kelljen börtönbe menniehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-galambos-lajos-a-felfuggesztett-buntetest-is-vallalna-azert-hogy-ne-kelljen-bortonbe-mennie.html4 éve tart Galambos Lajos gáz- és áramlopási ügye. A zenész belebetegedett a perbe, már a felfügesztett börtön is vállalná. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: Kandász Andi beszólt Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190921--azsia-expressz-2kandasz-andi-beszolt-demcsak-zsuzsanak.htmlKandász Andi és Demcsák Zsuzsa kapcsolata igen viharos az Ázsia Expresszben. A két nő folyamatosan csatározik egymással. Zsuzsa stílusa valamint Andi személyisége nehezen passzolnak a feladatokat végrehajtása alatt. TV + SztárokOrigoBalhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-balheba-keveredett-bardosi-sanyi-es-novenyi-norbi-a-balatonnal-tortent.htmlBárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek. TV + SztárokOrigoRetteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigoKirabolták Gábor Zsazsa özvegyét: szextelefonját is elvitték, amit nagyon sajnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kiraboltak-gabor-zsazsa-ozvegyet-szextelefonjat-is-elvittek-amit-nagyon-sajnal.htmlGábor Zsazsa özvegyét, Frederic von Anhalt herceget Los Angelesben rabolták ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.