Király Viktor menyasszonya, Virág Anita meztelen kádfürdőzött: fotó

Forrás: Instagram/Király Viktor -
menyasszony fürdő Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodaszép menyasszonya van Király Viktornak. Nem is csoda, hogy az énekes mellett Anitát is egyre többen követik a közösségi oldalakon.

Király Viktor menyasszonya egyre népszerűbb a közösségi oldalakon. Nem is csoda, hiszen a fiatal lány gyönyörű és nem is fél megmutatni magát, akár merészebb fotókon is. Ezúttal kádban töltötte a vasárnap estéjét Anita, akit feltehetően szerelme, Viktor fotózott, miközben a habokban lubickolt. A fotó nagyon szexire sikerült, még úgyis, hogy Anitának csak a lába látszódik a képen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kádban spa ‍♀️ #vasárnapeste

Virág Anita (@anita_virag) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni tökéletes ajándékot kapott férjétől: Balira utaznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-weisz-fanni-tokeletes-ajandekot-kapott-ferjetol-balira-utaznak.htmlWeisz Fanni és férje házassága két éve tart és a családi viszályok ellenére is boldogan élnek egymás mellett.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta az igazságot: így jött össze indiai párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-demcsak-zsuzsa-elarulta-az-igazsagotigy-jott-ossze-indiai-parjaval.htmlDemcsák Zsuzsa végre elárulta, hogyan jött össze igazából indiai szerelmével.TV + SztárokOrigoNyíltan beszél tragédiáiról Balázs Andi: sok szerettét elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190922-nyiltan-beszel-tragediairol-balazs-andi-sok-szerettet-elveszitette.htmlBalázs Andrea színésznő mindig jókedvű és mindnekihez van egy kedves szava. Ki hinné, hogy hatalmas fájdalommal a szívében él.TV + SztárokOrigo9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-9-kilos-babat-hozott-a-vilagra-egy-brit-no-termeszetes-uton.htmlHihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így élte meg a második kiesést Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-a-masodik-kiesest-hodi-pamela.htmlHódi Pamela másodjára is kiesett az Ázsia Expresszből, méghozzá a finálé előtt két héttel. A Life.hu-nak elmondta, mit gondol önmagáról, a versenyről és a kieséséről.TV + SztárokOrigoElveszett gyereket mentett meg feleségével Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elveszett-gyereket-mentett-meg-felesegevel-gonczi-gabor.htmlGönczi Gábor és kedvese Balatonfüreden elveszett kisgyereket talált. Mindketten sírtak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.