Kiakadtak a rajongók: szerintük Jolly messzire ment

Forrás: Jolly Instagram -
rajongók szerető Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zúgolódnak Jolly és Suzy rajongói: szerintük az énekes megalázta volt feleségét.

Egy fellépés alkalmával akadtak ki a rajongók, ugyanis szerintük Jolly megalázta egykori feleségét. Nem elég, hogy elhagyta többször is, majd visszament barátnőjéhez, legutóbbi fellépésre a fiatal lányt is magával vitte a mulatós sztár úgy, hogy Suzy is velük volt. A rajongók szerint csúnya dolog így megalázni egy szerelmes feleséget.

Jolly és Barbara Forrás: Jolly Instagram

Több rajongói is kifejezte rosszallását kommentekben, úgy érzik, Suzy nem érdemelte meg ezt a bánásmódot 13 év házasság után - írta meg a Ripost.

Ázsia Expressz 2: Kandász Andi furcsán viselkedett - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-kandasz-andi-furcsan-viselkedett-video.htmlImmár Thaiföldön folytatódik tovább az Ázsia Expressz, mely a végéhez közeledik. Kandász Andin meg is látszik a fáradtság és a hőség. Igen furán kezdett el viselkedni.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltinak megtetszett Demcsák Zsuzsa feneke - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltinak-megtetszett-demcsak-zsuzsa-feneke-video.htmlGáspár Zsolti megvizsgálta Demcsák Zsuzsa hátsóját és nagyon tetszett neki. Véleményét nem is rejtette véka alá, többször is felemelte Zsuzsa hátizsákját, hogy zavartalanul bámészkodhasson.TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockCurtis az apaságról: "Sosem gondoltam volna, hogy szerelmes leszek egy férfiba"http://www.life.hu/sztarok/20190923-curtis-az-apasagrol-sosoem-gondoltam-volna-hogy-szerelmes-leszek-egy-ferfiba.htmlCurtis őszintén vallott arról, milyen érzéseket ébresztett benne az apaság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.