Ázsia Expressz 2: Janicsák Veca elvesztette a műsor alatt megszerzett érmeiket - videó

videó Ázsia Express Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca nagyot hibázott: elhagyta a feladatvégzés során azt a ládát, amiben a megszerzett medálokat tartották. 

Nagyon elkeseredett Janicsák Veca, aki elhagyta azt a ládát, amiben a műsor alatt megszervezett érmeiket tárolták. Hiába kereste kétségbeesetten, sehol sem találta. Emlékei szerint annak az autónak a platoján hagyta, akivel utaztak. Minden érmüket elvesztették így, ami nagy gondot jelent a végjátékban.

Demcsák Zsuzsa elárulta, ki lesz ott biztosan az esküvőjén: Gáspár Zsolti meghívót kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190925-demcsak-zsuzsa-elarulta-ki-lesz-ott-biztosan-az-eskuvojen-gaspar-zsolti-meghivot-kapott.htmlDemcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti kapcsolata hullmázó volt az Ázsia Expressz forgatása alatt, ám úgy tűnik a furcsa páros nagyon jó barátságot kötött egymással.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca zokon vette Kandász Andi véleményét: a tévés szerint az énekesnő csúnyán bánik férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-janicsak-veca-zokon-vette-kandasz-andi-velemenyeta-teves-szerint-az-enekesno-csunyan-banik-ferjevel.htmlKandász Andi és Janicsák Veca alkottak egy párt az Ázsia Expressz párcserés feladatában. Az esti vacsoránál Andi elárulta Vecának, milyennek látja férjével való kapcsolatát.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina Will Smith-szel találkozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-kulcsar-edina-will-smithszel-talalkozott-foto.htmlKulcsár Edina InstaStoryban osztotta meg örömét: Will Smit-szel sikerült fotózkodnia.TV + SztárokOrigoKirály Viktor meztelenül énekelt a kádban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190925-kiraly-viktor-meztelenul-enekelt-a-kadban-video.htmlKirály Viktor egyre közvetlenebb követőivel. Ezúttal intim jelenetet posztolt.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Miley Cyrus őrült rajongóját: teherbe akarta ejteni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190924-letartoztattak-miley-cyrus-orult-rajongojat-teherbe-akarta-ejteni-az-enekesnot.htmlMiley Cyrus rajongója ellen már távoltartási végzés is született, mert hosszú ideje zaklatja kedvencét. Ezúttal azonban túl messzire ment.TV + Sztárok--Így néz ki az 56 éves Brigitte Nielsen és a kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-igy-nez-ki-az-56-eves-brigitte-nielsen-es-a-kislanya.htmlBrigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének két évvel ezelőtt: ilyen nagy már a kislány.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.