Csiszár Jenő Bogi videó A Dal 2014 Katz Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid ismét hozta a formáját: zavarba ejtő kérdéseivel sokkolta a celebvilágot. Ezúttal A Dal döntőjén kérdezősködött - és egy-két sztártól igen meglepő válasz érkezett a kérdésre.

Forrás: Origo
Melegnek tettette magát VV Dávid, de kiesetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140217-duplan-rossz-volt-a-taktika-david-esett-ki-a-valo-vilagbol.htmlAlig ért véget a helyes joghallgató, VV Dávid számára a játék, a Life.hu száguldó riportere máris arról faggatta, mi lehetett az oka a kiesésnek. A versenyző szerint nem jött be a finom homoerotikus volnal. Sem. Mert ahogy megírtunk, az sem volt szerencsés, hogy magára tetette a játékostársak jeleit!Katz DávidOrigoVV Laci a villában is sikkasztotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140203-vv-laci-a-villaban-is-sikkasztott.htmlA Life.hu sztárriportere mellbevágó kérdéseket szegezett VV Lacihoz a villából való kiesése után. Katz Dávid--Gáspár Evelin nyelvleckét adott a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140202-kiszel-tunde-gaspar-evelin-tereh-istvan-stohl-andras-krasznai-tunde-katz-david-kameraja-elott.htmlTermészetesen a Life.hu delegációja is tiszteletét tette a Story-gálán. A díjazottak listáján felül egy izgalmas videót is készítettünk, melyből kiderül, hol tart Kiszel Tündének és fiatal szerelmének kapcsolata, Gáspár Evelin nyelvleckét ad, Stohl Buci pedig a jövőről mesél.Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.