Müller Péter: "Az egyedüllét átmeneti állapot"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség vár Müller Péter bölcs egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 222. rész. 

Várnak, akkor is, ha fagyos világban élsz, szeretet nélkül, és reménytelenül sötét a láthatár. Akkor is, ha elhagytak, ha gyűlölnek, ha nem találsz társat, ha mindenki idegen körülötted – várnak! És AKI vár, annak nagyon hiányzol! Épp úgy, mint neked Ő. Ha fiatal vagy, és nincs még párod, és nem találsz később sem senkit, sőt, ha megöregedtél, és egyedül maradtál, ne felejtsd el: várnak!

Forrás: Thinkstock

„JÖVÖK!” – gondold a magányodban. Ő is ezt gondolja. És menj. Ez a bizonyosság az istenhit lényege.

Hogy szeretve vagy, s te is tudsz szeretni! Az egyedüllét átmeneti állapot. Megszületni se tudtál volna egyedül. És élni sem tudsz sokáig mások nélkül, és mások sem nélküled. Csak tévedésből gondolják. Végül mindenki összeroppan az önzés, a mohóság és az elidegenedés jégsziklájába fagyva.

Várnak, ne feledd! S hogy hiányzol, azt se.

Müller Péter: "Ez nem valódi szeretet, csak tapadás, ragaszkodás, kizsákmányolás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160301-muller-peter-az-igaz-szeretetrol-boldogsagrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 220. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: „Az igazi férfinak egy nő nem csupán a szeretője”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160222-muller-peter-heti-bolcsessegeben-arrol-mesel-mit-jelent-egy-ferfi-szamara-egy-no.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 219. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Aki önmagát legyőzte, azt nem lehet legyőzni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160215-muller-peter-heti-bolcsessegeben-a-belso-erorol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 218. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Lelked legmélyén mindig derű van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160201-muller-peter-az-angyali-segitsegrol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 216. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A legnehezebb magunkat megváltoztatni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20160118-muller-peter-heti-bolcsessegeben-arrol-beszel-hogy-valami-mindig-meghal-bennunk-de-ugyanakkor.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 214. rész. Müller Péter--Müller Péter karácsonyi üzenete: "Csodában élsz, ha nehéz is a sorsod"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151201-muller-peter-karacsonyi-bolcsessege-szerint-a-szeretet-bennunk-van-es-soha-nem-vagyunk-egyedul.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 210. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.