Müller Péter: "Nemcsak magunknak, másoknak is élünk"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter összeköttetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 346. rész.

És másoknak is teszünk mindent, hogy „látva lássanak", és legyünk valakié. Mindent egy titkos összekötöttség miatt teszünk. Ezt a titkos összekötöttséget úgy hívják: szeretet. Én most azért írok, hogy ezt elolvasd, s átéld te is azt, hogy milyen fontos szavak azok, hogy „Miattad", és „Neked" és „Érted". Minden madár csiripel valakinek. Ezt a valakit te sohasem látod, csak ha véletlenül odaröppen – de hidd el, hogy ő hallja! Egyszer megkérdeztem a hatéves kisunokámat, miért épített hóembert a kert végében, ahol soha senki sem jár, és senki sem látja.

"Nemcsak magunknak, másoknak is élünk" Forrás: Shutterstock

Az felelte: „Isten látja."

Nem volt vallásos, csak tudta még a titkot, amit felnőtt korunkban gyakran elfelejtünk: hogy az ember soha sincs egyedül.

Müller Péter: "Félni, szomorkodni, levertnek lenni lehet egyedül is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180716-muller-peter-a-maganyrol-az-emberrol-mint-tarsas-lenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 345. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180709-muller-peter-az-igazsagrol-es-annak-ellenkezojerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Van két olyan pillanata az életnek, amit nem szabad elnevetni" http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180628-muller-peter-a-humorrol-a-nevetesrol-onironiarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 343. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-arrol-hogy-mi-magunk-dontsunk-a-sajat-eletunkrol-sorsunkrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Hiába szeretlek, ha te nem szeretszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180528-muller-peter-a-szeretet-szerelem-kolcsonossegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 338. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.