Tejszínhab tej nélkül? Megmutatjuk, hogyan készül!

Forrás: Gréta konyhája -
tej Gréta konyhája tejszínhab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a tejszínhabot, de tudod, hogy ez nem a legegészségesebb dolog, pláne, ha egy halom édességgel együtt fogyasztod? Stőhr Gréta vegán szakácsnő megmutatja, hogyan készítheted el egészségesen!

Nincs kedved a bolti tejszínhabokhoz, és szívesen készítenél te magad növényi alapú finomságot? Szeretnéd, ha megmaradna a megszokott textúra, de fontosnak tartod, hogy tényleg egészséges legyen a hab, amivel megspékeled kedvenc süteményedet? Ha szívesen kipróbálnál egy finom tejszínhabot, kattints ide, a Gréta konyhája blogra a receptért!

Ez zsír! Tejszínhab tej nélkül? Megmutatjuk, hogyan készül! Forrás: Gréta konyhája

Füge és csoki: az ősz legédesebb párosahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150914-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuges-szilvas-csokitorta.htmlA füge nemcsak isteni finom, de nagyon egészséges is, csokival kombinálva pedig egyenesen mennyei. Íme, egy recept, ami az ősz egyik slágere lesz!Stőhr Gréta--Három isteni szendvicskrémhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150901-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-3-isteni-zoldsegkrem-oszre.htmlAz ősz nemcsak az iskolakezdés, de az isteni zöldségek időszaka is. Kísérleteztél már zöldségkrémekkel? Hidd el, megéri – íme, Stőhr Gréta vegán szakácsnő három kedvence!Stőhr Gréta--Így lesz tökéletesen zamatos a zöldspárgahttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150522-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-fuszeres-zoldsparga.htmlMár a mennyei, zöldspárgás tészta is elvarázsolt bennünket, ám van ennél is finomabb zöldspárgás étel, ami akár az idei grillpartik sztárja is lehet!Stőhr GrétaOrigoA krumpli 50 árnyalata - isteni receptek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150217-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-a-krumpli-50-arnyalata.htmlHa eddig unalmasnak gondoltad a krumplit, a következő receptek után biztosan megváltozik majd a véleményed!Stőhr GrétaThinkstock10+1 tipp, amikkel túlélheted a telethttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150121-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-tippek-hogy-tuled-a-telet-vitaminok-gyogyteak.htmlEleged van a napfény nélküli hétköznapokból, a latyakos időből, a megfázásból és a korán sötétedésből? Hidd el, a telet is lehet élvezni, ehhez pedig nem is kell más, csak néhány apró trükk.Stőhr Gréta--Tökéletes ebéd a rohanó hétköznapokra - saláta, ami percek alatt elkészülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150116-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-dobozos-uveges-salata-gyors-es-egeszseges-ebedre.htmlSokszor azért választasz valami egészségtelen, kalóriadús ebédet a munkahelyeden, mert nincs időd otthon bíbelődni, és előkészíteni az ételeidet? Mutatunk egy szuper megoldást!Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.