Jól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el.

Andy Vajna neje nyilvános Facebook oldalát tette közzé a hírt:

Jelenleg a 6. Helyen állunk! Szavazzatok!🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬 Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015 Miss Universe Hungary by Timea Vajna

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala, 2015. december 5.

Természetesen mi is nagyon drukkolunk Nikinek:

Egy fotó a fürdőruhás fotózásról!:)Itt úgy tűnik óriási kánikula van, de képzeljétek csak 14 fok volt,mikor ez a kép k...

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 4.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a fiatal lány egy extravagáns ruhával készül a Miss Universe december 20-i, Las Vegas-i világdöntőjére. A magyar szépségkirálynő itthon naponta járt ruhapróbákra, hogy a legtökéletesebben álljon rajta a rendkívül különleges fazonú estélyije.

"Király Beáta tervezőnek hála, találtunk egy olyan szokatlan, de mégis elegáns fazont, ami remekül áll és tökéletesen érzem benne magam" - mondta Nagy Nikoletta, aki Vajna Tímeával, a Miss Universe Hungary tulajdonosával közösen döntött egy Swarovski kristályokkal gazdagon díszített ruhaköltemény mellett.