Wow! 6. helyen áll Las Vegasban Vajna Tímea szépségkirálynője, Nagy Nikoletta

Nagy Nikoletta szépségverseny Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól szerepel a Las Vegas-i szépségversenyen Nagy Nikoletta, azaz Miss Universe Hungary. A szavazatok alapján a hatodik helyet foglalja el.

Andy Vajna neje nyilvános Facebook oldalát tette közzé a hírt:

Jelenleg a 6. Helyen állunk! Szavazzatok!🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬🇭󾓬 Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015 Miss Universe Hungary by Timea Vajna

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala2015. december 5.

Természetesen mi is nagyon drukkolunk Nikinek:

Egy fotó a fürdőruhás fotózásról!:)Itt úgy tűnik óriási kánikula van, de képzeljétek csak 14 fok volt,mikor ez a kép k...

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015, 2015. december 4.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a fiatal lány egy extravagáns ruhával készül a Miss Universe december 20-i, Las Vegas-i világdöntőjére. A magyar szépségkirálynő itthon naponta járt ruhapróbákra, hogy a legtökéletesebben álljon rajta a rendkívül különleges fazonú estélyije.

"Király Beáta tervezőnek hála, találtunk egy olyan szokatlan, de mégis elegáns fazont, ami remekül áll és tökéletesen érzem benne magam" - mondta Nagy Nikoletta, aki Vajna Tímeával, a Miss Universe Hungary tulajdonosával közösen döntött egy Swarovski kristályokkal gazdagon díszített ruhaköltemény mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.