Katie Holmes divatbakija: melleit nem lehetett nem nézni

fashion week Divathét Párizsi Divathét Katie Holmes divatbaki
Nem tudni, miért választotta a stylist azt a ruhát Katie Holmes-nak, amit a Párizsi Divathéten viselt. Mellei furcsán buggyantak ki a ruhából, odavonzotta a tekinteteket. 

A Dior bemutatóján mutatta meg magát Katie Holmes a Párizsi Divathéten, amikor egy olyan ruhát viselt, amely kissé furcsán mutatott rajta.

A ruha csodás volt, ám mintha kicsit szűk lett volna a színésznőre, ugyanis összeszorított mellei mintha rábuggyantak volna a ruha szélére. Az egyébként csinos és ízléses darab így nem várt módon irányította a figyelmet Katie Holmes kebleire. A színésznő közösségi oldalán is megosztotta, miben jelenik meg a divatbemutatón, ám ott kissé máshogyan állt rajta a ruhaköltemény.

Így festett a ruha a divatbemutatón Forrás: Getty Images/2018 Edward Berthelot/Edward Berthelot

@dior #blessed #grateful

Katie Holmes (@katieholmes212) által megosztott bejegyzés,

Shoppingveszély! Hogyan kerülheted el, hogy felesleges holmikat vásárolj?http://www.life.hu/trend/20180711-hogyan-kerulheted-el-hogy-felesleges-holmikat-vasarolj.htmlNem is olyan egyszerű dolog az, hogy ne vásárolj mindenféle szükségtelen dolgokat összevissza. Számtalan tényező befolyásolhat: egy vonzó kirakat, rossz időjárás, feldobott hangulat és még millió más dolog, ami felesleges pénzkiadásba verhet. Olvasd el tippjeinket, hogy mit tehetsz az átgondolatlan vásárlás ellen, és dönts saját felelősségedre. TrendOrigoMit árul el rólunk a ruhánk? Az öltözködés pszichológiája - interjúhttp://www.life.hu/trend/20180711-az-oltozkodes-pszichologiaja.htmlNem csak az alkalomnak és a hangulatunknak megfelelően öltözködünk. Faragó Melinda pszichológus szerint öltözetünk a személyiségünk egyik kifejezőeszköze. Ahogy megjelenünk, rengeteg információt közvetítünk magunkról a külvilág felé. Mutasd hát a ruhád, és megmondjuk, ki vagy! TrendOrigoFürdőruhában meg mutatta meg vékonyka testét Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20180729-furdoruhaban-meg-mutatta-vekonyka-testet-cinthya-dictator.htmlOrigoDivattörténelem: a női harisnya viseletehttp://www.life.hu/trend/20180711-divattortenelem-a-noi-harisnya-kialakulasanak-tortenete.htmlFérfiak milliói őrülnek meg, ha a hölgyek harisnyát vagy combfixet húznak, ezért mára a szexualitás egyik szimbólumaként is tekintenek rá. A harisnya viselete a történelem során folyamatos változáson ment keresztül. Voltak olyan idők, amikor csak a férfiak kiváltsága volt hordani, és olyan is, amikor a hölgyek ölre mentek volna egyetlen párért. TrendOrigoGáspár Evelin szexi overallban ünnepelte húga születésnapját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180727-gaspar-evelin-szexi-overallban-unnepelte-huga-szuletesnapjat.htmlGáspár Evelin is kitett magáért húga születésnapján: egy fehér, dekoltált overallt választott a nagy ünnepléhez. Trend--Le a sztereotípiákkal! Íme, a világ 7 legokosabb modellje!http://www.life.hu/trend/20180628-okos-intelligens-modellek-a-szepsegiparbol.htmlSzupervékonyak, szexik, fittek és csoda szépek. Leginkább ezek a jelzők jutnak eszünkbe a modellekről. De vajon a csinos fejecskékbe elég ész szorult? Szerencsére léteznek olyan szépségek, akikben a külcsín hangsúlyozása mellett a tudásvágy is ég, és nem voltak restek az iskolapadot koptatni. Sőt, a legtöbbjük érzi annak súlyát is, hogy ha egy ügy mellé áll, akkor ismeretségével, befolyásával másokon tud segíteni, és ezt a szerepet szívesen fel is vállalja. Ők egytől egyig követendő példák. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.