Diana hercegnő ikerunokahúgai, Lady Amelia és Eliza Spencer lenyűgöző ruhában jelentek meg egy gálavacsorán

Diana ruhaköltemény jótékonysági rendezvény
A testvérek a légimentők jótékonysági gáláján vettek részt Londonban, ahol Vilmos is beszédet mondott. A herceg megköszönte a briteknek a kedves szavakat, amellyel beteg édesapját és a már otthon lábadozó Katalint támogatják.

Diana hercegnő unokahúgai, Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer mellett nem lehetett szó nélkül elmenni a légimentők jótékonysági gáláján Londonban.

A 31 éves ikertestvérek szőke hajukat egyforma balerina stílusú kontyba formázták, ám Eliza karcsúsított fehér ruhát viselt, masnival és ékszerekkel, míg Amelia egy csillogó fekete ruhával egészítette ki húga megjelenését.

Diana hercegnő ikerunokahúgai, Lady Amelia és Eliza Spencer
Forrás: Dave Benett/Getty Images

A tavaly decemberi Fashion Awards 2023-on a testvérek egymáshoz illő ezüst ruhában jelentek meg.

A Old War Office-ban tartott rendezvényen Vilmos herceg is részt vett, ahol megköszönte a briteknek, hogy feleségét, Katalint és édesapját, III. Károlyt is támogatják. Beszédében elmondta, hogy ezek a vigasztaló szavak sokat jelentettek családjának, Katalin hercegnő kórházi kezelését és Károly király rákdiagnózisát követően.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.