Elképesztően lefogyott Nicole Kidman: csont és bőr a színésznő

'Expats' New York Premiere, NIcole Kidman
AFF/PA -
munkamánia fogyás forgatás Nicole Kidman
A New York-i Modern Művészetek Múzeumában az Amazon Prime-on debütáló Expats bemutatóján vett részt Nicole Kidman: a róla készült fotók mellett pedig nehéz elmenni szó nélkül.

A trendoldalak szuperlativuszokban beszéltek a színésznőről és az egekig magasztalták a nyitott hátú fekete Jason Bolden-kreációt, amit viselt, a rajongói azonban hangot adtak annak, hogy Kidman rémisztően sovány és elindult a találgatás, hogy vajon miért fogyott le ennyire. 

NIcole KIdman
Nicole Kidman Jason Bolden-kreációja csak még inkább kiemelte, hogy mennyire lefogyott. 
Forrás: AFF/PA 

A színésznő megváltozozott külsejéről az In Touch-nak beszélt egy bennfentes. Az ok egyszerű: 

agyondolgozza magát, amivel tönkreteszi a testét és a lelkét is

 - idézi a lapot a Bors.

Kidman - akiről több érdekességet itt olvashatsz - az elmúlt két évben öt tévésorozatot és három filmet forgatott és korábban ő maga beszélt arról, hogy rettenetesen kimerült és néha nehezen tesz különbséget szerep és valóság között.  

A színésznő korábban Stellar's Something To Talk About podcastban azt nyilatkozta,  egyáltalán nem érdekli, ki mit gondol a kinézetéről és a ruhaválasztásáról. Arról mesélt, hogy a Vanity Fair 2022-es miniszoknyás fotózása után döntötte el, hogy nem hagyja, hogy mások döntsenek arról, hogy ő mit vehet fel és mit nem - idézi a Daily Mail
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.