modellkarrier Clements ikrek szépség ikerpár
A világhírű Clements ikrek Instagram-profilját az édesanyjuk készítette el 2017-ben, amikor a lányok 7 évesek voltak. Pillanatok alatt népszerűek lettek, fél évvel később már úgy emlegették Ava Marie-t és Leah Rose-t, mint a világ legszebb egypetéjű ikreit.

Az ikrek 2024. július 7-én lesznek 14 évesek. A mosolygós kislányoknak már nyoma sincs, a fotókról gyönyörű fiatal hölgyek néznek vissza.

A Claments ikrek, a világ legszebb egypetéjű ikreki 7 éves korukban
A Clements ikrek első fotója az Instagramon - 7 évesek voltak
Forrás: https://www.instagram.com/clementstwins

Ava Marie és Leah Rose szépségére már a születésükkor felfigyeltek, hibátlan volt a bőrük és szabályos az arcuk. Később is rengeteg dicséretet kaptak, idegenek is megállították őket az utcán, és végül emiatt döntött úgy az édesanyjuk, hogy felveszi a kapcsolatot egy modellügynökséggel. Az ikrek ekkor fél évesek voltak. A hirtelen jött népszerűség megijesztette a szülőket, ezért gyorsan véget is vetettek gyermekeik modellkarrierjének, hét éves korukig teljesen átlagos életet éltek. Az édesanya ekkor úgy határozott, létrehoz gyermekeinek egy Instagram-profilt, és saját kezébe veszi az irányítást. Az oldalukat fél évvel később már több százezren követték.

Claments ikrek, a világ legszebb ikrei
A Claments család két évvel ezelőtt
Forrás: https://www.instagram.com/clementstwins

Mára Ava Marie és Leah Rose követőinek száma meghaladja a 2 milliót, és vagyonokat keresnek. Karrierjüket még most is a szüleik menedzselik, az Instájuk a portfóliójuk. Van már saját honlapjuk is, ahol modellként, színésznőként és influenszerként hivatkoznak magukra. Több divatlapban is szerepeltek már, világmárkákkal dolgoztak együtt, és létrehoztak egy saját, tiniket megcélzó luxusmárkát, a KAVEAH-t.

Így néznek ki az ikrek most:

Clements ikrek 2024-ben, 14 évesen, a viág legszebb ikrei
Ava Marie és Leah Rose 2024-ben, 14 évesen
Forrás: https://www.instagram.com/clementstwins

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.