Alig ismerik a brit királyi család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

Amelia Windsor
Dave Benett/Getty Images - Dave Benett
Lady Amelia Windsor katalin hercegné vagyon népszerűség
Annak ellenére, hogy Lady Amelia Windsor a királyi utódlás 43. helyén áll és ismertsége jóval alulmarad a trónörökös gyermekei, György, Sarolta és Lajos népszerűségétől, a nettó vagyona hatalmas.

A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvére, Eduárd kenti herceg unokája, Lady Amelia Windsor vagyona elérheti a nettó 460 millió forintnyi fontot is, ami összehasonlítva a trónörökös Vilmos herceg gyermekeinek vagyonával, akik fejenként körülbelül 183 millió forintnyi fonttal rendelkeznek, igencsak szép összeg. 

Amelia Windsor
Forrás: Getty Images

A „fashionistaként" emlegetett Amelia a világ legnagyobb divatmárkáival működik együtt. A Dolce és Gabbana mellett dolgozott a Chanelnek és a Bulgarinak is, ezekből az együttműködésekből évi 793 000 fontot, azaz kb. 363 millió forintot keres a fiatal lány, aki 43. az utódlási sorban — írja az Express.

Nem Amelia az egyetlen, aki gazdagabb, mint György, Sarolta és Lajos. A nagymamája, a kenti hercegné vagyona akár a 3 és fél milliárd forintot is elérheti, de Harry herceg gyermekeinek is van mit a tejbe aprítania, kettejük nettó vagyona akár a másfél milliárd forintot is elérheti, természetesen dollárban.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.