Ezek a királyi család kedvenc nyaralóhelyei: Vilmos és Katalin egy paradicsomi szigetért rajong

Vilmos herceg és Katalin hercegné
WireImage -
üdülés katalin hercegné Vilmos herceg Sziget
Vilmos és Katalin számára a tökéletes kikapcsolódást egy kis sziget nyújtja, ahol garantált a nyugalom és a privát szféra.

Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének van egy kedvenc nyaralóhelye, amely egy szubtrópusi paradicsom. A Kelta-tengerben, Nagy-Britannia délnyugati részén, a Cornwall-félsziget csúcsától mintegy 45 km-re fekvő Scilly-szigetek kiemelkedő szépsége és érintetlen tájai miatt vált a pár kedvencévé, valamint az sem utolsó, hogy a szigeteken sosincs tömeg, vagyis a privát szféra és a nyugalom mindig biztosított a számukra. A szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Trescón élvezték 2020-ban és 2021-ben is a családi kiruccanásukat gyerekeikkel, de rajtuk kívül számos más híresség is felfedezte már ezen nyaralóhely előnyeit. A szigetek eléréséhez hajóra vagy repülőgépre van szükség, és a szigetek közötti átkelés komppal lehetséges.

Tresco, Isles Of Scilly, Scilly-szigetek
Vilmos és Katalin kedvenc nyaralóhelye, Tresco
Forrás: Getty Images/Tresco, Isles Of Scilly
 St Mary's-sziget,  Scilly-szigetek
A Scilly-szigetek első legnagyobb lakott szigete, St Mary's
Forrás: Getty Images

A királyi család másik szeretett pihenőhelye a Skóciában található balmorali kastély, ami már több mint 170 éve van a família tulajdonában. A nagyközönség számára április és augusztus között látogatható, amikor a királyi család nem tartózkodik ott. 

Munkaerőt keresnek a Balmoral kastélyba

"Szenvedélyes embereket keresünk csapatunkba különböző teljes- és részmunkaidős pozíciókba" - írták a kastély Insatgram-oldalán. A birtok teljes munkaidős ajándékboltvezetőt, valamint szezonális, teljes és részmunkaidős idegenvezetőket és teljes és részmunkaidős éttermi személyzetet keres.

 

Balmoral kastély
A Balmoral kastély főként a néhai királynő kedvence volt
Forrás: Shutterstock

Károly és Kamilla számára Korfu az egyik legkedveltebb nyaralási célpont, de a király erdélyi birtokát is nagyon szereti. 

Károly király Erdélyi birtoka
A király erdélyi birtokát is nagyon szereti
Forrás: Daniel MIHAILESCU / AFP

 


 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.