Katalin hercegné nem véletlenül viselte azt a kalapot, amit: szakértő árulta el jelentését

Trooping The Colour 2024 Katalin hercegné
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Chris Jackson
Trooping the Colour katalin hercegné Károly király kalap
Rengetegen örültek annak, hogy a hercegné ismét megjelent a nyilvánosság előtt a Trooping the Colour ünnepségen. Katalin hercegné pedig alaposan felkészült, még a kalapjának is volt jelentése.

Sokan reménykedtek abban, hogy Katalin hercegné részt vesz majd az Egyesült Királyság egyik legnagyobb ünnepségén, és szerencsére így is lett. A hercegné mint mindig, ezúttal is kifogástalan öltözékben jelent meg, kalapjának ráadásul jelentése is volt.

Trooping The Colour 2024, Katalin hercegné Károly király és Sarolta
Katalin hercegné nem véletlenül viselte ezt a kalapot
Forrás: WireImage/Trooping The Colour 2024 /Karwai Tang

Katalin hercegné nem véletlenül vette fel éppen ezt a kalapot

A Trooping the Colour minden évben nagy eseménynek számít az Egyesült Királyságban, nem volt ez másként idén sem. Katalin megjelenése csak emelte az ünnep fényét, és persze a rendezvény iránti érdeklődést. A hercegné hosszú ideje nem jelent meg  nyilvánosság előtt, betegségének bejelentése óta most volt először látható. És mint mindig, természetesen ezúttal is kifogástalan öltözékben láthattuk őt, ráadásul úgy tűnik, az is fontos volt számára, hogy ne akármilyen kalapot vegyen fel erre az eseményre. Egy szakértő árulta el, mit jelent Katalin fejfedője. 

A walesi hercegné kalapválasztása "finom tisztelgés volt Károly király előtt". Bár megjelenését sok királyi rajongó és szakértő nagyon várta, Katalin a hírek szerint arra törekedett, hogy elterelje magáról a figyelmet, és Károly király kerüljön a középpontba. "Katalin megdöntötte a kalapjának karimáját, hogy részben elrejtse az arcát" - árulta el a szakértő, így kívánt kikerülni a középpontból.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.