fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a 25 éves Beát alakította át, akiből egy igazi, francia hölgyet varázsoltak.

"Szeretném megmutatni annak a pár hímnemű embernek, akik kisebb-nagyobb csalódást okoztak nekem, hogy igenis tudok szép és értékes lenni. Örülnék annak, ha észrevennék, kit vesztettek. Amennyiben én leszek a szerencsés, teljesen a csapatra bízom magam - szeretnék teljesen megújulni!" - írta Bea a bemutatkozó levelében. A kemeneshőgyészi Beatrix hét éve él Zamárdiban, ahol recepciósként dolgozik egy szállodában.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Beát először Szofrán Zsolt mesterfodrász vette kezelésbe. A lány haja már a derekáig ért, ezért Zsolt gondolt egy merészet, és megszabadult a hosszú tincsektől. Majdnem húsz centit vágott a sörényből, a frufrut pedig dúsította. Bea frizurája igazán trendi és csajos lett. "A barátaim azzal viccelődtek, hogy egy egészen új lányt kaptak. A főnököm pedig azt mondta, most már egy francia színésznő áll a recepcióspult mögött" - lelkendezett Bea, aki egyszerűen imádja új, divatos és könnyen elkészíthető frizuráját. A recepcióslány eddig nem sminkelte magát, az átalakításon azonban rengeteg új praktikát tanult: "Kaptam jó kis tippeket, tanultam sok újdonságot, most már én is hozzá merek kezdeni a sminkeléshez" - mesélte a lány a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Bea általában szoknyát visel, így különösen tetszett neki a királykék ruha. "Először megijedtem, mert túl rövidnek találtam a hosszát, de beleszerettem, amint felvettem, annyira csajos, dögös, szexi ez a darab" - vallotta Beatrix, aki elhatározta, hogy mostantól sokkal több élénk színt visel. A balatoni lány a fotózáson is remekül érezte magát, pláne, amikor belejött a dologba. "Először furcsa volt, hogy mindenki velem foglalkozik, kicsit zavarban is voltam. Szerencsére sikerült feloldódnom, borzasztóan élveztem a fotózást és az egész napot!" - mondta boldogan Bea.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.