fashion week Miley Cyrus stílusmustra Demi Lovato Rose McGowan Britney Spears szépség szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten csak rossz értelemben ájultunk el a világsztárok kreációitól. Förtelmes és igencsak szokatlan lábbelik akadtak bőven, de közönséges dekoltázsok és brutális szettek is színesítették az ünnepek előtti hetet. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Szokatlan lábbelik

LeAnn Rimes az év talán legrondább csizmáját választotta a vörös szőnyegre. A darab elefántlábat csinál az énekesnő virgácsaiból, és a formabontó szó helyett leginkább az ocsmány kifejezés illene rá. A neonszínű cipők is fénykorukat élik. Múlt héten Kristen Stewart voksolt egy élénk színű darabra, a héten pedig Khloe Kardashian választott hasonlót. Tény, hogy a darab feldobja a fekete-fehér szettet, közelről megnézve azonban leginkább egy gumicipőre emlékeztet a tűsarkú.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő Brandynek pedig "bilincsbe verték" a bokáját. A vastag, fémpántos szandál egy igazán különleges darab, de jól mutat a sztár vékony bokáján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elfuserált frizurák

A héten két sztár külsején is okulhatnak a szőke hölgyek. Britney Spears és Rose McGowan fodrászai ugyanis nagyon melléfogtak a hajfestékkel. Az énekesnőnek nemcsak a hajszíne lett förtelmes, de a frufruja sem a legstílusosabb. A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja pedig volt már sötétbarna és vörös is, mindkettő remekül állt neki. A platinaszőke haj azonban nemcsak öregíti, de végtelenül közönséges külsőt is kölcsönöz a színésznőnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tengermély dekoltázsok

A szépségek a héten sem fukarkodtak, már ami a dekoltázsukat illeti. George Clooney aktuális kedvese, Stacy Keibler egy merész nadrágkosztümöt választott. Az egykori pankrátorlány mesterien eltalálja a határokat: a dekoltázsa igen mély volt, ennek ellenére szexi és cseppet sem közönséges. Kevésbé nyerte el a tetszésünket a 2012-es Miss Universe győztesének stílusa. Olivia Culpo mesés színű estélyiében csak az volt a zavaró, hogy az ízlésesnél sokkal többet mutatott a szépségkirálynő egészen biztosan nem igazi kebleiből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fiatalok, ha bevadulnak

Legyen az bizsu, dzseki vagy estélyi, a szegecses darabok ebben a szezonban nagyon trendinek számítanak, és nem csak a rockercsajoknál. Demi Lovato egy merész nyakékkel bolondította meg egyszerű szettjét, de ez bőven elég is ebből a stílusból. Miley Cyrus azonban jóval vadabbra vette a figurát. A tinisztár a csupasz hastól, a szegecsektől, a bőrtől, a láncoktól és a talpig feketétől sem riadt vissza. Nekünk ez már sok volt a trendből...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.