Takács Nóra lesz az év műsorvezetője?

2013 műsorvezető Glamour Woman of the Year Takács Nóra Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szépségszakértőjét és a Hogyan legyek jó nő? háziasszonyát, Takács Nórát is jelölték a Glamour Woman of the Year címre.

"Épp egy nagyon rossz hetet zártunk, minden nap forgattunk és az összes lehető szerencsétlenség megtörtént velünk, ami csak egy stábbal történhet. Egyszer csak csörgött a telefon, és egy kedves hölgy közölte, hogy jelöltek. Először nem is fogtam fel, miről van szó, olyan hangulatidegen volt jó hírt hallani egy ilyen hét után" - mesélte Nóra.

A díjátadó jelöltjei között lenni már önmagában nagy elismerést jelent, Nóra is megtiszteltetésnek vette, hogy ott lehet a legjobbak között: "Alig három éve vagyok képernyőn, ez nagyon 'zsenge' karrier még a többiekéhez képest, ezért nem számítok semmire. Az a fontos számomra, hogy jelöltek, mert ez már jelent valamit! Nekem ez már győzelem."


Hogy ki lesz a győztes, az csakis rajtatok múlik. Szavazatotokkal nemcsak Nórát támogathatjátok, hanem értékes ajándékokat is nyerhettek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.