Amerikában már új modszerrel harcolnak a narancsbőr ellen

Forrás: Instagram / Kim Kardashian -
vákum őrület kim kardashian szépségtrend fenék Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szépségszalon Miamiban bizarr vákumterápiát ajánl azoknak a nőknek, akik méretes Kim Kardashian feneket szeretnének maguknak.

Új kezelésért rajonganak a tengerentúlon. Korábban már megmutattuk a vákumos melltartót és most itt a popó vákumozó gép is.

Forrás: Instagram/Sculpting Goddess

A Sculpting Goddess nevű szalonban kezelésenként hatvan dollárért cserébe két "szívó csészét" helyeznek a páciensek fenekére, amelyek 45 percig dolgoznak rajta. Nagyobb, átformált feneket ígérnek azoknak, akik kipróbálják a kezelést, illetve puhább bőrt, és a fránya cellulitisz eltűnését.

A szalon tulajdonosa szerint négy-hat kezelés kell ahhoz, hogy az eredmény látványos legyen. Vajon ez a titka a termetes hátsójáról elhíresült Kim Kardashiannak is?

Forrás: Instagram / Kim Kardashian

Mi azért inkább maradnánk az edzéseknél...

Ilyen még nem volt! Meleg párral népszerűsíti gyűrűjét a világhírű ékszermárka http://www.life.hu/trend/20150113-meleg-parok-szerepelnek-a-tiffany-co-ekszermarka-legujabb-kampanyaban.html Mérföldkőhöz érkezett a legendás Tiffany & Co. ékszermárka, amely legújabb kampányának arcául két meleg férfit választott. Trend Origo Vetélytársat kapott a világ legszebb kislánya – Olyanok, mint az ikrek! http://www.life.hu/trend/20150113-megtalaltak-kristina-pimenova-orosz-gyermekmodell-hasonmasat-elisabeth-hiley-t.html Annak idején még a 9 éves Kristina Pimenovától volt hangos a sajtó. Most megtalálták az orosz származású kislány hasonmását: Elizabeth Hiley Kanadában született, 10 éves és egy az egyben úgy néz ki, mint a világ leggyönyörűbb kislányának kikiáltott Kristina. Indulhat a rivalizálás? Trend Origo John Galliano visszatért, és nem is akárhogyan http://www.life.hu/trend/20150113-john-galliano-divattervezo-a-maison-martin-margiela-tervezojenek-uj-kollekcioja.html Nagy várakozás előzte meg a Maison Martin Margiela legújabb, 2015-ös tavaszi couture-kollekciójának bemutatóját. Az nem is kérdés, miért, hiszen amióta tavaly kiderült, hogy a hároméves "kényszerpihenőre" küldött John Galliano lesz a cég új kreatív igazgatója, mindenkit még jobban izgat, mivel rukkol elő a divatház. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.