Ezt még Lady Gaga is megirigyelné: csillogó fekete arcú modellek a milánói divathéten

Forrás: Instagram/Barbara Molinaro -
divattervező modell Milánó csillogás Divathét művész fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi sminket álmodott meg modelljei arcára Claudio Cutugno.

A kikandikáló péniszek és a csatába induló modellek után már aligha van bármi is, amelyen sikerülne fennakadnunk, ha divatról van szó. A milánói divathét Claudio Cutugno show-jának fekete arcú modelljei mellett azonban mégsem tudunk szó nélkül elsétálni.

Forrás: Instagram/Barbara Molinaro

A tervezőt, aki csillogó sötét festékkel borította be a modellek teljes arcát, állítólag a méhekkel dolgozó Emilio Isgrò olasz művész inspirálta, és azt az érzést próbálta visszaadni, mintha a modellek arcát rovarok borítanák. Érdekes elképzelés, de azért nem hinnénk, hogy a következő esti bulira hasonló koncepció mentén sminkelnénk ki magunkat.

A kifutó legdurvább esései

Hogy mennyire is veszélyes valójában a modellszakma, arról a Life.hu ITT győzi meg olvasóit. Vicces vagy épp súlyos, ezeket biztosan nem felejtjük el egy darabig!
Káosz és narancsbőr helyett tudatos munka - így készülnek a modellek a divathetekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-igy-hoztak-formaba-magukat-a-modellek-a-divathetre.htmlFebruár kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk.Ez Zsír!--Amputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150217-az-amputalt-labu-jack-eyres-modell-lett-a-new-york-i-divathet-legnagyobb-sztarja.htmlIlyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt.Trend--Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--Transznemű modell pucér fotója robbantotta fel az internetethttp://www.life.hu/trend/20150225-aydian-dowling-transznemu-modell-adam-levine-mintajara-vetkozott-meztelenre-az-ftm-magazinban.htmlErről beszél most a fél világ: Adam Levine ikonikussá vált meztelenkedése mintájára vetkőzött a transznemű Aydian Dowling az FTM hasábjain.Trend--Illusztris társaság jött össze a New York-i divathéten - Anna Wintournak pedig nincs jó pókerarcahttp://www.life.hu/trend/20150213-new-york-i-divathet-anna-wintour-beyonce-kim-kardashian-az-elso-sorban.htmlElég magas volt az egy négyzetméterre jutó világsztárok száma Kanye West bemutatóján. Természetesen a nagyasszony, Anna Wintour is tiszteletét tette, ám láthatóan nem viselte jól a gyerekzajt. Hogy ki visz ilyen eseményre egy kisgyereket? Megmutatjuk!Trend--Ez az 5 éves divattervező kislány a legjobb dolog, ami a New York-i divathéten történhetetthttp://www.life.hu/trend/20150216-savannah-smith-5-eves-divattervezo-kislany-bemutatta-kollekciojat-a-new-york-i-divatheten.htmlSavannah Smith mindössze 5 éves, de máris ott a helye a világ egyik legimpozánsabb divathetén. Nagyon aranyos!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.