Pixie frizkóval sokkol a Csajok sztárja, Lena Dunham

Forrás: instagram/ Lena Dunham -
színésznő pixie frizura Csajok (sorozat) Lena Dunham fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lena Dunhamnek nem kell sok, hogy sokkoljon. A Golden Globe előtt például félmeztelenül, mellbimbótapaszban feszített, aztán pedig azzal került a címlapokra, hogy állítólag molesztálta a húgát. Most legalább csak a fordászig ment el.

A 28 éves színésznő úgy döntött, rövid haját még inkább megkurtítja, így jutott el végül az extrém pixie frizuráig. Hogy tetszik az új sérója?

Forrás: instagram/ Lena Dunham

Pénzt kérnek a színésznő retusálatlan képeiért:

Korábban hatalmas port kavart a Jezebel nevű női oldal felhívása, amelyben pénzt ajánlott annak, aki a Lena Dunham Vogue-ban közölt képeinél alkalmazott képmanipulációkat vissza tudja állítani eredeti, közlés előtti verzióra.

A feministának hívott oldal szerzői úgy vélték, Lena épp annak a női ideának a megtestesítője, aki nyíltan vállalja testét és önmagát úgy, ahogy van. Hogy végül mi lett a képmanipulálási ügyből, ide kattintva kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.