Ha hozzámentem a világ legjobb pasijához, többé nem kell hajat mosnom?

igénytelen Behati Prinsloo Adam Levine feleség Maroon 5 kócos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a világ egyik legszexibb csávója, Adam Levine, és a Victoria's Secret angyalkája, a 25 esztendős Behati Prinsloo egy ideje férj és feleség. Mondhatjuk, hogy ezen már túltettük magunkat, amellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy miért is jár ez a tény kéz a kézben az igénytelenséggel.

Azt tudjuk, hogy a nők lépten nyomon bírálják egymást, és tisztában vagyunk azzal is, hogy most is ez fog történni. Prinsloo kisasszony ugyanis a minap úgy döntött, hogy jó feleségként részt vesz férjura egyik fellépésén. A gond csak az volt, hogy ezt csapzottan, kócosan, smink nélkül és igencsak alulöltözve tette meg...

A szerelmespár a Golden Globe-on. Itt Behati hozta a kötelezőt. Forrás: AFP/Jason Merritt

Ezzel még nem is lett volna gond, ha Adamék egy újlipótvárosi jazzklubban léptek volna fel, nem pedig a közel 20 000 férőhelyes Madison Square Gardenben. A DailyMail fotóinak tanúsága szerint (IDE kell kattintani a sokkoló képekért) Behatinak nem igazán volt kedve ehhez a koncerhez, de a Nőnaphoz közeledvén egész biztosan nem akart otthon maradni és begubózni a tévé elé. Pedig jobban tette volna...

Ha ugyanis ő 2013 legszexisebb férfijének felesége, saját jogán pedig a világ egyik legkeresettebb szépsége (ha már a VS angyalkötelékének tagja), ráadásul épp pár hete ügyeskedte ki mellbimbójának holdudvarát az Oscart követő Vanity Fair gálán, akkor legalább egy BB-krém, egy szempillaspirál és egy rúzs erejéig megerőltethette volna magát. (Mert mint ismeretes, ez az a 3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszán).

Hogy néz ki a csajod, Adam?

És most nem arról van szó, hogy vasárnap délelőtt lement melegítőben és napszemcsiben kávéért a sarki boltba, ami még bocsánatos bűn lenne, hanem arról, hogy kócosan és igénytelenül grimaszol a SoHóban, és hogy lepukkantan, valami béna lebernyegben lép az utcára New Yorkban, a Maroon 5 óriáskoncertjének estéjén.

Mit gondolsz Behati Pinsloo outfitjéről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.