Mindenkit lekörözött Michelle Obama – Nézd meg, milyen gyönyörű volt a first lady!

divattervező lila estélyi Amerikai Egyesült Államok Barack Obama Japán Fehér Ház díszvacsora ruha miniszterelnök Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üde színfoltja volt Amerika első számú asszonya a Fehér Ház kedd esti állami díszvacsorájának.

Michelle Obama páratlan stílusérzéke vitathatatlan, nem véletlenül tartják őt a legjobban öltözött first ladynek. Amerika első számú hölgye pedig meg is tette, amit megkövetelt a haza és a "stílusikon" cím.

Forrás: AFP/Mandel Ngan

A japán miniszterelnök, Shinzo Abe és felesége, Akie Abe fogadásának napján összesen háromszor öltözött át, a nap zárásaként pedig egy gyönyörű, lila színben pompázó estélyit választott a Fehér Ház kedd esti állami díszvacsorájára, amelyet egyébként éppen egy japán tervező, Tadashi Shoji neve fémjelzett.

Rengeteget változott 10 év alatt Camilla hercegné - jót tett neki a házassághttp://www.life.hu/trend/20150404-rengeteget-valtozott-10-ev-alatt-camilla-hercegne-karoly-herceg-neje.html10 éve házasodott össze Camilla Parker Bowles és Károly herceg. A 67 éves asszonynak szemmel láthatóan jót tett a házasság - rengeteget változott!Trend--Így változott a hajdivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150424-animacios-videoban-az-elmult-szaz-ev-hajdivatjanak-valtozasa-a-20-szazadban.htmlMíg egyes frizuratrendeket legszívesebben ismét felélesztenénk, addig másoknak csak örülni tudunk, hogy feledve maradtak a múlt homályában. Szemléletes videó a 20. század legmeghatározóbb hajviseleteiből.TrendOrigoLáttad már a mexikói first ladyt? Érdemes, mert csodaszép!http://www.life.hu/trend/20150304-angelica-rivera-mexikoi-first-lady-erzsebet-kiralyno-mellett-vett-reszt-a-buckinham-palota.htmlAngélica Rivera annak idején egy mexikói telenovellában, az Alcanzar una estrella II-ben kápráztatta el a közönséget, most pedig a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő mellett figyelt fel mindenki a szép mexikói first ladyre.Trend--Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulásahttp://www.life.hu/trend/20150413-emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szulinapos-igy-oltozott-regen-es-most.htmlAz angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal. TrendAFPMichelle Obama begöndörödötthttp://www.life.hu/trend/20150426-michelle-obama-gondor-hajat-csinaltatott.htmlBarack Obama feleségét leginkább kiegyenesített hajjal láthatjuk. TrendAFPPinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.