Még soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotók

Forrás: Instagram / Heidi Klum -
modell szexi test Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum szupermodell testére jó ránézni. 

A 42 éves Heidit ismét egy fehérneműket gyártó cég kérte fel arra, hogy reklámozza termékeit. Nem véletlenül: a német modell testével gyakorlatilag bármit el lehet adni. 42 évesen is bombaformában van, gyönyörűen kidolgozott testéért bármit megtennénk. Bármit.

Forrás: Instagram / Heidi Klum

Így fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigoZimány Linda is beszállt az Il Baco aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoHoppá! Tetoválást villantott Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-cuki-tetovalast-villantott-gaspar-evelin-a-bokajara-varratott-egy-szivet.htmlGáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. TrendOrigo365 napig nem borotválkozott - háromperces videó a látványos átalakulásrólhttp://www.life.hu/trend/20150717-365-napig-nem-borotvalkozott-haromperces-video-a-latvanyos-atalakulasrol.htmlJustin Basl gondolt egy furcsát: úgy döntött, hogy 365 napig nem borotválkozik. És ez még csak a kezdet...Trend--Napirém: Courtney Love is beállt a plasztikszörnyek sorábahttp://www.life.hu/trend/20150717-minden-napra-egy-plasztikrem-ezuttal-courtney-love.htmlLassan sorozatot indíthatnánk azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik torzszülöttre botoxoltatták magukat.TrendNorthfotoÍme, Leonardo DiCaprio új nője - brutáldögös dominaszerkóban http://www.life.hu/trend/20150711-ime-leonardo-dicaprio-uj-noje-brutaldogos-foto-a-modell-kelly-rohrbachrol.htmlLeonardo DiCaprio-nak nincs rossz ízlése: Giselle Bündchen, Rihanna meghódítása után nem számítottunk másra, csakis egy ízig-vérig nőre, jó lábakkal. Ez kell most a színésznek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.