Ráncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitának

kinézet kommentelés Ábel Anita rosszindulat ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. 

Ábel Anita alakjára és ráncaira tett megjegyzést egy-két kommentelő az alatt a kép alatt, melyet nyaralása egyik boldog pillanatáról osztott meg a színésznő. Valaki például annak érezte szükségét, hogy közölje: "a néninek már ráncos a bőre". Egy másik kommentelő pedig egyszerűen a "zsírdisznó" szóval illette a rendkívül csinos színésznőt.

Forrás: Facebook/Ábel Anita

Ábel Anita a Kiskegyednek úgy nyilatkozott ezzel kapcsolatban, hogy ha valaki obszcén dolgokat ír, vagy gyűlölködik, akkor törli a bejegyzést, mert ez az ő oldala. "De ha például az alakomat kritizálja, akkor azzal nem törődöm. Szerencsére ismerem önmagamat, a testemet, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok modellalkat, de miért is kellene annak lennem!?" - árulta el.

Egyre riasztóbb Mickey Rourke külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150804-mickey-rourke-szinesz-ismet-kulsejevel-sokkolt-az-amerikai-utcakon-ezuttal-nagymamanak-oltozott.htmlA színész nemrég Beverly Hills utcáin keltett hatalmas feltűnést külsejével. Ő aztán tudja, hogyan kell festenie egy extrém kinézetű sztárnak.Trend--Így fest Ábel Anita a vécén ülvehttp://www.life.hu/drlife/20150630-abel-anita-hajos-andras-es-szente-vajk-a-vecen-ulve-pozoltak-hogy-felhivjak-a-figyelmet-az-ibd-nevu.htmlRitkán készülnek olyan képek hírességekről, amelyeken a vécén ülnek. Ábel Anita, Hajós András, Simon Kornél és Szente Vajk most mégis bevállalták a szokatlan beállítást.Dr. Life--Ábel Anita: "Az adottságaimból kihoztam a legjobbat!"http://www.life.hu/sztarok/20150415-abel-anita-az-adottsagaimbol-kihoztam-a-legjobbat.htmlCserfes kislányként ismerte meg az ország Anitát a Szomszédok című teleregényben, aki időközben felnőtt, és családot alapított. Pár hete, negyvenévesen pedig fehérneműben mutatta meg, mennyire szép tud lenni egy magabiztos, érett nő.TV + Sztárok--Ábel Anita féltékeny volt Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20150403-abel-anita-szineszno-bevallotta-elofordult-hogy-szakmai-feltekenyseget-erzett-liptai-claudia.htmlA két színésznő, Liptai Claudia és Ábel Anita őszintén vallott barátságról, nehéz időszakokról és szakmai féltékenységről. TV + Sztárok--Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.htmlSztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.TV + Sztárok--Ábel Anita érzéki fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150313-abel-anita-szineszno-erzeki-fotokon-fehernemuben-pozolt.htmlA színésznő elégedett a róla készült szexi fotósorozattal és elmondta, rájött, milyen remek érzés kívánatos negyvenesnek lenni.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.