Döbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertset

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Guts -
fashion week Julia Roberts felismerhetetlen öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.

Első látásra senki nem mondaná meg, hogy a világhírű, gyönyörű mosolyáról ismert színésznő feszít a képen bő pólóban, laza rövidnadrágban és a fejére húzott kalapban. Julia elég slamposan fest, ami érthető, hiszen mostanában magánéleti gondok gyötrik. A nemrég napvilágot látott pletykák szerint ugyanis 13 év házasság után a válás szélén állnak férjével, Danny Moderrel.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Guts

Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigoÉbredés után is gyönyörű a 37 éves Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150821-demcsak-zsuzsa-ebredes-utan-mutatta-meg-magat.htmlDemcsák Zsuzsa a napokban ünnepelte 37. születésnapját, a korából azonban jócskán letagadhatna a gyönyörű műsorvezető, aki most azt mutatta meg, milyen szépen fest ébredés után is. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoDöbbenetes! Jude Law szinte felismesmerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/trend/20150805-jude-lawt-szinte-felismerhetetlenne-maszkiroztak-legujabb-filmje-forgatasa-miatt.htmlElképeszető fotósorozat szivárgott ki Jude Law-ról; a képeken szinte rá sem ismerni a sármos színészre. Trend--Akár 15 évet is letagadhatna a díva - Jennifer Lopezen nem fog az időhttp://www.life.hu/trend/20150803-jennifer-lopez-enekesnon-nem-fog-az-ido-akar-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz énekesnő egy kortalan díva, aki 46 évesen is úgy néz ki, mintha a harmincas évei elején járna. Mi a titkod, Jennifer?Trend--Így még biztosan nem láthattad Lady Gagát! http://www.life.hu/trend/20150726-lady-gaga-meresz-sminkben-es-hatalmas-dekoltazzsal-pozolt.htmlEltorzult arccal, vastagon rajzolt és strasszokkal díszített szemöldökkel, no meg mély dekoltázzsal pózolt legújabb képén Lady Gaga. Az énekesnő szinte felismerhetetlen a fotón.TrendAFPEl sem hinnéd, ki kért stílustanácsot Liptai Claudiától!http://www.life.hu/trend/20150726-liptai-claudiatol-a-tv2-musorvezetojetol-kertek-stliustanacsot.htmlA mindig hihetetlenül szexi Liptai Claudia kinézete irigylésre méltó, így nem is csoda, hogy sokan kérnek stílustanácsokat tőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.