burgundi vörös szenvedély szépségápolás smink Olivia Wilde születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos make-upot.
A hónap színe a burgundi, de ezt a fantasztikus színt nemcsak a végletekig szenvedélyes ajakrúzsnál használhatjuk. Íme, szülinapos színésznőnk, Olivia Wilde, aki káprázatosan festett a Golden Globe-gálán, kiragyogott szépsége, burgundi ruhája és hozzá passzoló titokzatos szemfestése.

Ha szeretnéd felforrósítani magad körül a levegőt, akkor mindenképp próbáld ki Olivia szenvedélytől ragyogó sminkjét.

Forrás: AFP

Egységesítsd bőröd szerkezetét egy bőrtökéletesítő báziskrémmel, majd kedvenc folyékony alapozóddal uniformizáld bőrszínedet. A szem frissességéhez alkalmazd a háromszögben felhelyezett korrektorálcázást, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd finoman púderezd le porpúderrel. Orcáidat élénkítsd barackos arcpirosítóval az arccsont alatt kontúrmentesen. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökceruzával, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

A szemkiemeléshez először a bordó árnyalatot tedd a mozgó szemhéj egészére és alul végig, a szempillatőnél. Ezután egy rózsaszín árnyalattal mosd el a kontúrszéleket, és a szemzughoz tegyél még egy keveset.

A szemhéj közepétől kifelé mélyítsd a szempillatövet egy kis feketével, amit alaposan satírozz el, hogy csak a kontrasztos hatása maradjon. A titokzatos hatás fokozására emeld ki vízálló, fekete szemceruzával a vízvonaladat. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. A friss hatás érdekében ajkadat nude árnyalatú ajakrúzzsal élénkítsd.

Sminkek a kifutókról – Inspirálódj London pezsgő forgatagábólhttp://www.life.hu/trend/20160307-a-londoni-divathet-sminktrendje.htmlLondon multikulturális sokszínűsége újraértelmezi a divatelemek gazdag világát, és valami egészen különleges divathullámot indított el. Oscar Larion most elkalauzol a Londoni Divathét pezsgő forgatagába, hogy inspirálódhass a legújabb sminktrendekből.Trend--Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160303-igy-sminkelj-ha-halak-a-csillagjegyed.htmlKíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed. Trend--A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Sminktitkok – Arcformázás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20160302-arcformazas-lepesrol-lepesre.htmlKíváncsi vagy rá, hogy milyen az arcformádnak megfelelő smink? Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan kell tökéletesen árnyékolni, hogy előtérbe kerülhessenek arcod legszebb vonásai. Trend--Fenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPA szemöldökformázás titkaihttp://www.life.hu/trend/20160223-a-szemoldokformazas-titkai.htmlA szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó éke az arcnak. Egy kis hangsúlyozással pedig megkoronázza a szemfestésedet. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.