Szépségverseny-kisokos: több fronton keresik Magyarország legszebb lányait

Sarka Kata Miss Universe Hungary szépségverseny Miss International Hungary Magyarország Szépe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is kérdés, hogy Magyarországon élnek a legszebb nők, szépségüket pedig egyre többször és több helyen mérettethetik meg. Idén három verseny is lesz az ambiciózus lányok számára.

A Magyarország Szépe versenyt Sarka Kata koordinálja, több ezer jelentkező közül, több körben választották ki azt a 20 lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba. A július 17-i döntőt a Duna Tv közvetíti, ahol egy királynőt és két udvarhölgyet választanak ki. A királynő képviseli majd Magyarországot a nemzetközi döntőn, Washingtonban december 20-án.

Magyarország szépe Forrás: Facebook/Magyarország szépe

A Miss International Hungary versenyt egyedülálló módon, az interneten követheted végig. A verseny záró szakasza - ami 2016. július 30-tól augusztus 7-ig tart - egy reality show keretében zajlik. A néző így aktív részese lehet a versenyzők mindennapjainak, és naponta dönthet arról, kinek kell elhagynia a versenyt. A győztes a Nemzetközi Miss International versenyen képviseli hazánkat.

Miss International Hungary 2014 Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Miss Universe Hungary Vajna Timi irányítása alatt zajlik, és még lehet jelentkezni! Egészen szeptember végéig várják a tündökölni vágyó szépségeket. A döntőt a TV2 közvetíti egy élő show keretében, aminek a várható időpontja: 2016. november 20. A győztes képviselheti majd Magyarországot a Miss Universe világdöntőjén.

Miss Universe Hungary Fotó: Zsigmond László/Life.hu

5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--Jennifer Aniston mellbimbói szinte átszakítják a lenge ruhácskájáthttp://www.life.hu/trend/20160701-jennifer-aniston-mellbimboi-szinte-atszakitjak-a-lenge-ruhacskajat.htmlA színésznő merész megjelenésével ismét csak tudatta a világgal: 47 évesen is lehet valaki hiperszexi. Trend--Csinos nyári lábbelik a legjobb áronhttp://www.life.hu/trend/20160630-szerezd-be-olcson-a-nyari-labbeliket.htmlKülönleges eseményre készülsz, vagy éppen most szántad rá magad, hogy lecseréld tavaly vásárolt kedvenc nyári cipődet? Szerezd be legjobb áron az új kedvenceidet! Vásárlásra fel! TrendOrigoVágódj be a párod szüleinél a sminkeddel ishttp://www.life.hu/trend/20160629-vagodj-be-a-parod-szuleinel-a-sminkeddel-is.htmlA párod szüleivel való első találkozás bizony nagy alkalom, amikor biztosan a legjobb formádat szeretnéd hozni. Fogadd meg Várady Polett sminktippjeit, és hódítsd meg a szülőket is! Trend--Teljesen megújult külsővel jelentkezett Rúzsa Magdi a VOLT-rólhttp://www.life.hu/trend/20160630-ruzsa-magdi-a-soproni-volt-fesztivalra-megujult-kulsovel-erkezett-uj-frizuraja-van-a-kituntetett.htmlAz énekesnő nagyon élvezi a Sopronban töltött időt, ami nem is csoda. Kitüntetettként sütkérezhet nappal, míg este belevetheti magát az éjszakai életbe új frizurájával. TrendOrigoKirály Linda átalakult: igazi díva lett az énekesnőből - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160630-kiraly-linda-atalakult-igazi-diva-lett-az-enekesnobol-hullamos-furtokkel-pozolt.htmlTeljesen megújult frizurával jelent meg Király Linda, és nagyon jól áll neki. A hullámos fürtök dögössé varázsolták az énekesnőt. TrendFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.