Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!

Tóth Gabi szőke haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat.

Néhány perccel ezelőtt tett közzé Tóth Gabi közösségi oldalán egy elképesztő szelfit magáról. Alig hittünk a szemünknek, hogy a néhány hete még barna hosszú hajjal tündöklő énekesnő,

most egy elképesztő szőke hajjal mutatta meg magát.

Mindenhogyan szeretjük a csodás hangú X-Faktor zsűritagot, de ez az a külső, amibe azonnal beleszerettünk. Gyönyörű vagy Gabi! Mi erre a stílusra szavazunk!

X faktor sajtóra fel! #irányxfaktor #xfaktorhun @xfaktorhun

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Tóth Gabi egy dögös fürdőruhában kápráztatott el minket

Gabi egy szegedi wellness-szállodában pihente ki a hét fáradalmait, ráadásul a kellemes kikapcsolódásban testvére volt a partnere. Gabi és Vera együtt úszkáltak a frissítő vízben, no, meg ahogy a kép is mutatja: a boldogságban.

A bíróság döntött! Megvan ki a felelős Whitney Houston lányának haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-megvan-ki-a-felelos-bobbi-kristina-brown-halalaert.htmlWhitney Houstont lánya is követte a halálba 2015. július 26-án. Bobbi Kristina Brown-ra kísértetiesen hasonló körülmények között találtak rá, mint korábban legendás édesanyjára.TV + Sztárok--Katalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--Pásztor Anna lehallgatta az alvilágothttp://www.life.hu/sztarok/20160920-pasztor-anna-19-evesen-az-alvilag-tagjait-hallgatta-le-bedrotozva.htmlPásztor Annáról tudtuk, hogy extrém és bevállalós, azt viszont eddig nem, hogy mennyire vakmerő is. TV + SztárokOrigoDurva balesete volt Baronits Gábornak!- nyolcvannal csapódott a falbahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-baronits-gabor-nyolcvannal-csapodott-neki-a-falnak-egy-autoversenyen.htmlBaronits Gábornak két hatalmas szerelem van az életében: a színház és az autóversenyzés. Úgy tűnik mindkettőt óriási ellánnal űzi, ám a minap durva balesetet szenvedett a versenypályán. TV + Sztárok--Közelről fotózott egy elefántot, majd végül belehalthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kozelrol-akarta-lefotozni-az-elefantot-egy-turista-de-belehalt-a-seruleseibe.htmlNagy árat kellett fizetnie annak a turistának, aki közelről szerette volna lefotózni kedvenc állatát, az elefántot. TV + SztárokKabát Péter bizsuval kérte megy szerelme, Adri kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kabat-peter-bizsuval-kerte-meg-adri-kezet-a-neten-ismerkedtek-meg.htmlKabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.