Tényleg túl husi lenne Gigi Hadid?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Randy Brooke -
fashion week Gigi Hadid modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Hadid kétségkívül a világ egyik legszexibb modellje, ám még benne is lehet hibát találni. Állítólag a legutóbbi bemutatón azért adtak rá poncsót, mert túl husi volt a többi modellhez képest. 

Gigi Hadid testét a New Yorki divathéten, a Tommy Hilfiger bemutatón egy hatalmas poncsó takarta el. A casting igazgató állítólag azért adta rá a leplet, mert

Gigi nem volt annyira vékony, mint a többi modell.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Randy Brooke

Mi is megvédenénk a lányt, hiszen Gigi vékony, nagyon nőies, elbújhatnak mellette a piszkafa, elöl deszka-hátul léc lányok. Ha ebben bárki kételkedne, íme néhény őrülten szexi kép a modellről.

/1501/Gigi_2015122133847
Álomesküvő 7. rész - A részletek vonzásában, avagy a sminktől a cipőig minden, ami eddig kimaradthttp://www.life.hu/trend/20161109-alomeskuvo-hetedik-resz-a-sminktol-a-cipoig-minden-ami-kimaradt.htmlAz elmúlt hét hétben egy igazi álomesküvő megvalósításához igyekeztünk inspirációt nyújtani nektek. Összesen 51 csodálatos magyar tervezőt, designert, kézművest, cukrászt, virágkötőt, egyszóval 51 alkotót ajánlottunk nektek, akik szívvel-lélekkel segítik az álom megvalósulását. Utolsó cikkünkben az apró részletekre koncentráltunk, amelyekkel összeáll a teljes kép. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Kim Kardashian akart lenni, de túl jól sikerült a műtéthttp://www.life.hu/trend/20161109-kim-kardashian-kulsejet-akarta-mutet-de-nagyon-megbanta-a-fiatal-no.htmlA 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. TrendOrigoÍgy hordják a celebek az ősz legizgalmasabb trendjét – Szavazz a legjobbra és a legrosszabbra!http://www.life.hu/trend/20161107-igy-hordjak-a-celebek-az-osszel-ujra-trendi-barsonyt.htmlKorábban nektek is ajánlottuk, hogy próbáljátok ki az őszi–téli szezon egyik izgalmas trendjét. Ha eddig nem tettétek, most inspirálódhattok, habár azt előrebocsátjuk, hogy a legnagyobb sztárok közül sem mindenkinek sikerült tökéletesen megtalálnia önmagát ebben az új divatirányzatban. Trend--Ritkán látni Hosszú Katinkán ennyi ruháthttp://www.life.hu/trend/20161106-hosszu-katinka-uszono-hosszu-nadragban-es-kabatban-ritka-foto.htmlHosszú Katinka legutóbbi fotója több, mint furcsa. Az úszónő ugyanis hosszú nadrágban és dzsekiben van, ami igencsak szokatlan öltözék tőle. TrendOrigoMicsoda cickók: Tóth Andi fotójánál ma már nem lesz dögösebb http://www.life.hu/trend/20161109-toth-andi-enekesno-megvillantotta-melleit-a-dogos-sztar-foto.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, ám nekünk egy vad dominaszerelés is beugrott a kép láttán. TrendOrigoKatalin hercegné villantása a hét meglepetése - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161104-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegne-sarah-jessica-parker-jessica-alba.htmlLaza szettek, izgalmas színkombinációk, hatalmas bakik és egy furcsa meglepetés - nézzük, kik teljesítettek jól, és kik buktak el a vörös szőnyegen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.