Ezentúl magadon viselheted Radics Gigit

parfüm illat Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön nem ritka, hogy saját parfümje lesz egy sztárnak, de Magyarországon eddig nem volt annyira elterjedt ez a gyakorlat. Radics Gigi azonban megtöri a jeget, hamarosan nemcsak hallhatjuk, hanem szagolhatjuk is az énekesnőt.

Radics Gigivel mindig történik valami izgalmas, ezúttal egy üvegcsébe zárják azokat az illatokat, amiket ő szeret, vagyis lesz egy saját parfümmárkája, ami természetesen az ő nevét viseli. Az énekesnő - aki korábban lelki problémákkal küzdött - a Life.hu riporterének elárulta, hogyan készítették el számára az illatot és, hogy kinek ajánlja majd, valamint azt is, milyen jelzőkkel illetné a parfümét.

Radics Gigi saját illatot dob piacra Forrás: Fb / Radics Gigi

"Nagyon nőies, kicsit édeskés, kedves" - így jellemzi Radics Gigi a saját illatát, ami hamarosan a boltok polcain is megjelenik. Ha pedig sikeres lesz, nincs megállás, készítik a következőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.