Tolvai Reni sosem mutatott még ennyit magából

fotó szexi énekesnő Tolvai Reni
Az énekesnő úgy fest ezen a képen, mint egy igazi díva. 

Tolvai Reni nemcsak kirobbanó formában van, de igazi szexistennővé is vált. Legalábbis a róla készült új fotók ezt bizonyítják. A fiatal lányt 2010-ben ismerte meg az egész ország, amikor megnyerte a Megasztár ötödik szériáját. Most egy fantasztikus, fekete színű, átlátszó csipkeruhába bújt, melyet azonnal meg is osztott a rajongókkal. Reni egyébként már kislányként is rajongott a sminkekért és a szép ruhákért, hiszen szerette magát és barátnőit is kifesteni.

Photo by @vivienborzi

Tolvai Reni (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Férfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt jelenlét egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--A hónap kedvence: a vibráló füstös szemhttp://www.life.hu/trend/20161110-vibralo-fustos-szem-larion-oscartol.htmlEz az a smink, ami mindenkinek jól áll, nem véletlenül alkalmazzák a kifutókon is szezonról szezonra. Folyamatosan változik, és mindig tud valami új izgalommal szolgálni. A titok ezúttal a több színnel való elkészítésben rejlik. Trend--Micsoda cickók: Tóth Andi fotójánál ma már nem lesz dögösebb http://www.life.hu/trend/20161109-toth-andi-enekesno-megvillantotta-melleit-a-dogos-sztar-foto.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, ám nekünk egy vad dominaszerelés is beugrott a kép láttán. TrendOrigoRáncos és kissé ősz lett Gary Barlow, a Take That egykori szépfiúja http://www.life.hu/trend/20161107-gary-barlow-kisse-megoszult-rancos-lett-az-egykori-szepfiu-enekes.htmlA 45 éves sztár a hivatalos Twitter oldalára lőtt egy szelfit, melyen jól meglátszik, hogy bizony felette is eljárt az idő. Trend--Arcpirítóan kínos helyzetbe hozta magát Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20161106-mariah-carey-enekesno-kinosabbnal-kinosabb-ruhabakikat-vetett.htmlA díva nem először hozta magát kínos helyzetbe egy rossz ruhaválasztással, és valószínűleg nem is ez volt az utolsó alkalom. Most azonban hibát hibára halmozott Mariah - mutatjuk is! Trend--58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20161103-sharon-stone-szuper-formaban-van-testverevel-ment-a-voros-szonyegre.htmlSharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.