Schobert Norbert szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Nobi az X-Faktort nézte, amikor legfrissebb szelfijét lőtte. De nem a tehetségkutató az, ami a rajongói szerint durván megfiatalította.

Schobert Norbi kiszőrösödött. A fitneszguru körszakállt növesztett magának, amit tegnap este meg is mutatott a közösségi oldalán. A női rajongók természetesen elájultak a látványtól, sorra érkeztek a dícsérő kommentek. Egyikük azt állította, hogy a fotó alapján Norbi akár tíz évet is letagadhat.

Száműzi a szőrmét kínálatából a Gucci http://www.life.hu/trend/20171015-szamuzi-a-szormet-kinalatabol-a-gucci.htmlSzáműzi a szőrmét kínálatából a Gucci, az állati szőrme használatának tilalma a 2018-as tavaszi-nyári kollekciótól lép érvénye.Trend--Heti trendjelentés: Tara Reid melleivel valami nagyon nincs rendbenhttp://www.life.hu/trend/20171013-heti-trendjelentes-szerepel-benne-janet-jackson-tara-reid-angelina-jolie.htmlEzen a héten Janet Jackson, Tara Reid és Cate Blanchett keltettek nagy feltűnést a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a részleteket! TrendNorthfotoGyönyörű nő Belmondo unokája, a 29 éves Annabellehttp://www.life.hu/trend/20171014--gyonyoru-no-belmondo-unokaja-annabelle.htmlJónéhány évvel ezelőtt felfigyeltek már a divatvilágban a színészlegenda gyönyörű unokájára. Annabelle Belmondo 29 éves, és modellkedéssel keresi a kenyerét. TrendOrigoÍme, a luxusfeleségek nulla forintos szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20171014-a-luxusfelesegek-nulla-forintos-szepsegtippjei.htmlA Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. TrendOrigoLilu tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20171014-lilu-tetovaltatott-az-ejjel-nappal-budapest-kristofjaval.htmlLilu közösségi oldalán osztott meg egy felvételt, amelyen a karját tetováltatja. TrendOrigoEttől érzik magukat szépnek a magyar nőkhttp://www.life.hu/trend/20171010-a-magyar-nok-kulso-es-belso-szepsegrol-szepsegidealokrol-nyilatkoztak-egy-kutatasban.htmlA nemzetközileg ismert magyar divatmárka, a Cango&Rinaldi legfrissebb kutatásában arra kereste a választ, hogy mit gondolnak a magyar nők a szépségről, mennyire tartják fontosnak a külsőségeket és hogyan befolyásolja önértékelésüket a social media világa. Az online kérdőívet néhány nap leforgása alatt több mint ezren töltötték ki, ami bizonyítja, hogy a magyar nők szívesen megosztják véleményüket a témával kapcsolatban. Trend--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.