Liptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotó

fotó szexi Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.

Elképesztő ruhában mutatta meg szexi testét a kétgyerekes sztármami az Appra magyar című műsorban szombat este. Egy fekete aszimetrikus outfitet választott, mely kihangsúlyozta formás combjait.

Back to BLACK #appramagyar

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor pucér testét is megmutatta a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/intim/20171210-pinter-tibor-pucer-testet-is-megmutatta-a-dzsungelben-video.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor miatt nagyon kigyúrta magát. Elképesztően büszke is szobor testére, ugyanis folyamatosan mutogatja magát. Ám ezúttal nem csak felül dobta le a textilt. IntimOrigoHavas Henrik sorsáról a napokban dönt majd az ATV, megszólalt a vezérigazgatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-sorsarol-a-napokban-dont-majd-az-atv.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva is zaklatással vádolta meg. A népszerű tévés sorsa az ATV-nél is megkérdőjeleződött emiatt, hamarosan döntenek róla, maradhat-e.TV + SztárokOrigoA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Anger Zsolt távozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol-anger-zsolt-tavozott-video.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból ezúttal Anger Zsoltnak kellett távoznia.TV + Sztárok--Renée Zellweger a szereposztó díványnak köszönhető Oscar-díját?http://www.life.hu/sztarok/20171209-renee-zellweger-a-szereposzto-divanynak-koszonheto-oscar-dijat.htmlHarvey Weinsein zaklatási botrányától hangos a világsajtó. Számos színésznő és producer tett már vallomást azzal kapcsolatban, hogy a neves filmes mogul zaklatta őt szexuálisan. Ezúttal Renée Zellweger keveredett botrányba, ám most ő jöhet ki rosszul ebből a történetből. TV + SztárokOrigoVecsei Miki arról mesélt, miért állt színésznek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vecsei-miki-arrol-meselt-miert-allt-szinesznek-video.htmlVecsei Miki egy fiatal, tehetséges színész és nem mellesleg a lányok bálványa is. TV + Sztárok--Istenes Bence elárulta, milyen volt menyasszonyával, Csobot Adéllal műsor vezetni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-istenes-bence-elarulta-milyen-volt-menyasszonyaval-csobot-adellal-musor-vezetni-video.htmlIstenes Bence menyasszonyával, Csobot Adéllal együtt vezette az idei Comet gálát. A műsorvezető elárulta, milyen érzés volt kedvese mellett állni a színpadon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.