A hónap sminktrükkje: a szatén metál

Forrás: Larion Oscar -
fashion week szépségápolás smink sminktrükk metál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb, őrülten izgalmas trend a fényes és a matt textúrák együttes használata. Ez az új szatén metál textúra egyszerre lágy és kemény, nagyon különleges, természetes hatású sminket lehet vele készíteni.

Az arctisztítás és a hidratálás után egységesítsd bőrszínedet a vitaminokban gazdag, kedvenc BB krémeddel, majd fixáld le selymes textúrájú púderrel. Emeld ki az arccsontodat bronzfénnyel, majd élénkítsd az orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval. Szemöldöködet a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökspirállal fésüld át, hogy rendezett és kifejezőbb legyen a tekinteted.

A szemhéjadra először satírozd a bézs-arany árnyalatú, szaténfényű, metál csillogású szemhéjkrémet. Tegyél még a szemzughoz, illetve az alsó pillatő közepéig. Majd a bronzos barna szemhéjkrémet tedd a külső saroktól a szemhéj közepéig alul is és kontúrmentesen mosd össze a színeket, hogy szépen fedjék egymást. Ez az ultra tartós szemhéjkrém nem ül be a szemhéj finom hajlataiba, és egész nap megőrzi színének intenzitását. Lágy, természetes, fényes hatású, különlegesen vibráló lesz a tekinteted.

A hónap sminktrükkje: a szatén metál Forrás: Larion Oscar

Kontrasztosítsd a színeket a dúsító, fekete szempillaspirállal. Az egészségtől ragyogó, természetes hatás érdekében egy bársonyosan matt, tartós, nude árnyalatú ajakrúzzsal koronázd meg a sminkedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.