Bernát Sára modell a divat és a tudományok világát is meghódítja

tudomány modell színésznő tanítás modellkedés Párizs Bernát Sára Rák Kati egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban talán nem olyan ismert Bernát Sára modell neve, azonban nemzetközi viszonylatban annál inkább. Rák Kati színésznő lányát egy párizsi ügynökség fedezte fel. Azóta nemcsak a divat, de a tudományok világát is meghódította. 

Bernát Sára magyar modell karrierje még 2002-ben indult, amikor egy francia modellügynökség 86 ország kezdő modelljei közül őt választotta az év arcának. Ekkor Párizsba költözött, de dolgozott már Tokióban, Sidney-ben, New Yorkban és Londonban is - írja a Ripost.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ Sacika

Kati Rák (@kati_rak) által megosztott bejegyzés,

Mint írják: az Instagram-profilja nem nyilvános, ám édesanyja, Rák Kati színésznő gyakran osztja meg lánya újabb és újabb fotóit. Úgy tudják, hogy nemcsak a divat világában érzi magát otthon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sacmaci

Kati Rák (@kati_rak) által megosztott bejegyzés,

Miután Párizsba költözött, diplomát szerzett kommunikáció és pszichológia szakokon, majd fél évet tanult a New York-i New School újságíró szakán. Ezután a School of Visual Arton mesterdiplomát szerzett, most pedig a berlini Humboldt Egyetemen írja PhD-disszertációját. Úgy tudni, hogy a húga, Bernát Bianka is a modellkedést választotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sacika

Kati Rák (@kati_rak) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.